Câteva dintre starurile internaționale au renunțat la carne și la produse de proveniență animală și au devenit vegetariene. Unele dintre ele au mers chiar mai departe și sunt vegane, adică nu mănâncă decât alimente neprocesate termic. Motivele care le-au făcut să ia această decizie sunt diverse: în timp ce unele au ales acest stil de viață pentru a se menține în formă, altele au renunțat la carne, de milă față de animale. 

TOP 8 celebrități care s-au făcut de râs la Oscaruri

Ellie Goulding a devenit vegetariană de puțin timp, dar spune că vede deja diferențele: ”Mă simt mai ușoară și mai sănătoasă”.

Ellen DeGeneres e vegană convinsă. Până și meniul de la nunta ei a fost tot vegan.

Sia e vegetariană de ani de zile, iar din 2014 a trecut la ceva mult mai drastic: veganism.

Ariana Grande a devenit vegetariană în 2013, nu  înainte de a anunța asta pe Twitter. Spune ea, că din dragoste de animale.

 

Usher a renunțat la carne în 2008. După ce tatăl lui a murit în urma unui atac de cord, cântărețul a decis că e cazul să-şi schimbe modul de viață.

 

Miley Cyrus a devenit vegană acum doi ani, tot din milă față de animale. Ciudat e că a luat decizia asta imediat după ce i-a murit câinele.

 

Jennifer Lopez vrea să arate bine. De aceea a renunțat la carne şi lactate. Dieta pe bază de legume şi fructe i-a devenit stil de viață. J. Lo consumă totuşi peşte din când în când.

 

Madonna este vegetariană de la 15 ani. Artista are o grămadă de fixuri în ceea ce priveşte alimentația. E atentă inclusiv la ce tip de apă bea - bea doar apă Kaballah.

 

Gwen Stefani e şi mai drastică. Este vegană de la 12 ani.