Când ai un crush şi te prinzi în jocul seducției, s-ar putea să nu-ți dai seama că, în timp ce "pozai" în Mr./Mrs, Perfect, ai intrat pe terenul minat numit "friend zone". Adică locul ăla din care e greu spre imposibil să mai ieşi.

8 motive să NU te cuplezi cu un coleg de clasă

Dacă totuşi mai crezi că doar te pune la încercare înainte de a-ți mărturisi dragostea, s-ar putea să fii în faza de negare. Pentru că semnele sunt mai mult decât clare:

Mergeți mereu împreună la cumpărături, iar tu speri că sucul de după se va transforma într-o întâlnire? Ermmm, avem o veste proastă: e puțin probabil să se întâmple asta!

Încerci mereu să vă vedeți doar voi doi, dar acceptă să vă întâlniți doar în locuri publice. Nu te gândi că doar are nevoie de mai mult timp. Cel mai probabil e un mod elegant de a nu te refuza, dar a te ține totuşi la distanță şi "în priză", în acelaşi timp.

Te invită la o petrecere şi apoi stă cu tine 5 minute (adunate!) toată seara, iar tu petreci restul de timp cu oameni pe care probabil nu-i cunoşti şi care au primit invitații pe Facebook. Dacă nici acum nu realizezi că sunteți "doar prieteni", poate ar trebui să-ți facem o schemă.

Vorbiți mereu despre orice, iar tu vezi asta ca pe o declarație tacită de dragoste. Până când îți va mărturisi că s-a îndrăgostit de cineva. Acum e clar?

Îți face mereu cunoştință cu alte fete/alți băieți, iar tu crezi că te testează? Puțin probabil! Dacă ar vrea să fie cu tine, nu ar face niciodată asta. Niciodată! Mai degrabă încearcă să te cupleze cu cineva.

Când îi propui ceva ce seamănă cu o întâlnire, e mereu ocupat/ă sau vine şi cu altcineva. Dacă te gândeşti că încearcă doar să pară "hard to get", mai gândeşte-te o dată! Fără să citeşti printre rânduri de data asta.

Deşi e prea ocupat/ă să vă vedeți, vorbiți mult la telefon sau schimbați mesaje. Nu înseamnă că eşti mai important/ă decât orice ar avea de făcut. "Traducerea" corectă e că îi place să comunice cu tine, dar nu ține neapărat să te şi vadă. Iar asta ar trebui să-ți spună ceva.

Îți spune că îi place de un prieten/o prietenă de-a ta. Iar tu crezi că vrea doar să te facă gelos/geloasă! E o probabilitate, dar mică. Cel mai sigur vrea să joci rolul de Cupidon şi se bazează pe ajutorul tău. Oricât de mult ai încerca tu să negi evidențele.

Plânge mereu pe umărul tău. E clar că îi eşti prieten foarte bun. Şi atât! Sau poate chiar ca un frate/o soră. Deci ar fi bine să nu încerci vreun "incest".