Ştiți momentele alea în care un tip dă ochii peste cap când aude de o comedie romantică sau de o sesiune de shopping, doar pentru că sunt chestii "de fete"? Well, să nu-i mai credeți că nu le place. Pentru că atunci când nu-i vede nimeni... adoră, de fapt, să facă astfel de lucruri.

Le place să bârfească. Doar că la ei asta se numeşte analiză ;)

Le place să meargă la shopping. Dar nu cu iubi ;) Aşa că... shhh!

Dansul nu e pentru ei... decât atunci când nu-i vede nimeni sau când au băut acel pahar în plus care le "dezleagă" picioarele.

O baie cu spumă şi un pahar de vin funcționează şi pentru ei la fel de bine ca pentru tipe după o zi lungă şi grea. Cu condiția să nu ştie nimeni ce fac ei acolo ;)

Mâinile în şolduri sunt doar o chestie a fetelor? Yeah, right! Uitați-vă bine în jur când sunteți printre tipi şi o să vedeți că le plaaaace ;) Mai ales când încearcă să flirteze şi o fac mai mult sau mai puțin conştient, pentru a atrage atenția spre "aparatul" de care dispun, cu care speră să impresioneze ;)

Folosesc pe ascuns produsele de baie ale iubitelor pentru că miros atâââât de bine! Yummm!

O comedie romantică la cinema? Noooo way, va spune el! Istoricul filmelor văzute online? Ghici ce o să găseşti acolo!

Prețul unei poze perfecte? Niciodată prea mare! Cu condiția să nu ştie iubi cât s-au chinuit să iasă. Nu de alta, dar nu vor mai putea să o certe niciodată pentru faptul că îi ia un secol să facă o fotografie pentru Facebook sau Insta ;)

Le place să cânte la duş la fel de mult cum le place şi fetelor. Dar evident că nu ar recunoaşte asta!