Fie că te duci la şcoală, la job, în club sau la film, sigur vrei să fii cea mai frumoasă. Iar pentru asta nu îți trebuie cine ştie ce produse cosmetice scumpe sau profesionale, ci e suficient să ştii câteva trucuri cu care mergi la sigur.

VIDEO. Tipa asta îți arată ce înseamnă cu adevărat puterea machiajului

Girls, am găsit pentru voi câteva idei de make-up care vă vor face irezistibile.

Indiferent dacă alegeți un machiaj complex sau unul natural, în funcție de momentul zilei şi de eveniment, o tuşă de argintiu vă va asigura succesul.

Machiajul clasic e întotdeauna "safe", indiferent de ținută şi de ocazie. Câteva umbre în colțurile exterioare ale ochilor, mascara din abundență, puțin blush şi un ruj natural vă vor plasa în centrul atenției.

Dacă nu vreți să vă încărcați foarte mult zona ochilor, trebuie să vă scoateți în evidență buzele. Şi asta nu înseamnă neapărat un ruj strident, ci unul aplicat "deştept". Pentru un efect garantat, renunțați la metodele clasice de aplicare a rujului şi pur şi simplu "tamponați-l" cu degetul pe buze. Efectul va fi WOW!

VIDEO BETON! Cum să arăți ca o vedetă cu ajutorul machiajului

Dacă vă plac nuanțele tari de gloss sau lipstick, nu uitați de creionul pentru contur, care vă ajută să le scoateți şi mai bine în evidență.

Genele false şi o linie groasă de tuş sau creion negru vor fi mereu la modă, mai ales dacă le "asortezi" cu un gloss într-o nuanță naturală.

BEFORE & AFTER. 13 imagini WOW, care arată că machiajul face minuni

Dacă ai o piele frumoasă, poți alege un machiaj în nuanțe "nude" şi cu un contur fin al ochilor şi mascara din abundență. Sigur o să faci senzație.

Machiajul "Smokey eyes" e mereu o variantă sigură şi de succes la orice eveniment.

Ghid de machiaj pentru fetele cu ochelari. Trucuri care te fac să pari şi mai frumoasă

Un machiaj "metalic" vă va face să vă simțiți ca şi cum ați avea în permanență un spot de lumină pe voi. Un fard în nuanța bronzului, câteva umbre aplicate deştept, un blush arămiu şi un ruj roşu sunt combinația perfectă atunci când vrei să faci senzație.