Kate Middleton şi Meghan Markle sunt foarte apreciate pentru farmecul, eleganța, stilul şi manierele lor. Două prințese adevărate, chiar dacă nu au legătură cu ce ştii din filme şi desene animate. Ceea ce uimeşte pe toată lumea, însă, este faptul că arată impecabil în toate fotografiile în care apar. Şi nu, nu e doar o chestie care ține de hainele pe care le poartă, de tratamente scumpe sau de un makeup elaborat. Şi nici despre magie.

Uite câteva trucuri smart care le ajută să fie atât de fotogenice şi pe care le poate folosi oricine.

Lookul natural pare să fie regula #1 în toate aparițiile lor. Indiferent ce ar face, dacă sunt la un eveniment pompos sau dacă sunt cu familia, Kate şi Meghan poartă mereu un machiaj simplu şi natural. Tonuri calde, neutre şi puțin highlighter este tot ce au nevoie pentru a arăta fabulos.

Kate nu priveşte (aproape) niciodată direct în cameră.

Meghan îşi înclină uşor capul aproape la fiecare fotografie, lucru care o face să pară relaxată.

Postura este mereu una corectă: spatele drept, dar nu încordat, bărbia este mereu paralelă cu solul.

Umerii drepți şi orientați către camera foto accentuează talia şi fac picioarele să arate mai lungi şi mai subțiri.

Ducesele nu poartă aproape niciodată ținute cu prea multe culori şi combină nuanțe luminoase cu nuanțe clasice. De asemenea, mizează foarte des pe curele sau cordoane pentru a-şi pune în evidență talia.

Când stau jos, nu stau niciodată picior peste picior. Ori țin picioarele apropiate şi uşor înclinate, ori incrucişează discret gleznele, plasând un picior în fața celuilalt.

Ce să faci cu mâinile este probabil una dintre cele mai mari dileme atunci când stai la poze. Ia lecții: