Kate Middleton şi Meghan Markle sunt foarte apreciate pentru farmecul, eleganţa, stilul şi manierele lor. Două prinţese adevărate, chiar dacă nu au legătură cu ce ştii din filme şi desene animate. Ceea ce uimeşte pe toată lumea, însă, este faptul că arată impecabil în toate fotografiile în care apar. Şi nu, nu e doar o chestie care ţine de hainele pe care le poartă, de tratamente scumpe sau de un makeup elaborat. Şi nici despre magie.

Uite câteva trucuri smart care le ajută să fie atât de fotogenice şi pe care le poate folosi oricine.

Lookul natural pare să fie regula #1 în toate apariţiile lor. Indiferent ce ar face, dacă sunt la un eveniment pompos sau dacă sunt cu familia, Kate şi Meghan poartă mereu un machiaj simplu şi natural. Tonuri calde, neutre şi puţin highlighter este tot ce au nevoie pentru a arăta fabulos.

Kate nu priveşte (aproape) niciodată direct în cameră.

Meghan îşi înclină uşor capul aproape la fiecare fotografie, lucru care o face să pară relaxată.

Postura este mereu una corectă: spatele drept, dar nu încordat, bărbia este mereu paralelă cu solul.

Umerii drepţi şi orientaţi către camera foto accentuează talia şi fac picioarele să arate mai lungi şi mai subţiri.

Ducesele nu poartă aproape niciodată ţinute cu prea multe culori şi combină nuanţe luminoase cu nuanţe clasice. De asemenea, mizează foarte des pe curele sau cordoane pentru a-şi pune în evidenţă talia.

Când stau jos, nu stau niciodată picior peste picior. Ori ţin picioarele apropiate şi uşor înclinate, ori incrucişează discret gleznele, plasând un picior în faţa celuilalt.

Ce să faci cu mâinile este probabil una dintre cele mai mari dileme atunci când stai la poze. Ia lecţii: