Mai avem o lună de vară şi tot atâta timp pentru a ne crea amintiri de la plajă sau de la piscină. Dar nu ai vrea ca la toamnă să te uiți la pozele pe care le-ai făcut şi să te întrebi ce naiba era în neregulă cu tine, nu?

Îți lăsăm aici 8 trucuri care te vor ajuta să faci poze perfecte în costum de baie.

Când te fotografiezi cu un colac sau cu un obiect mare, nu îl ține în față. "Taie" corpul şi ascunde punctele esențiale. În schimb, poți să îl plasezi într-o parte sau să îl ții strategic, în caz că ai ceva de ascuns.

Când pozezi pe marginea piscinei, evită liniile drepte. Nu ține picioarele apropiate, ci ridică-l pe cel care e mai departe de cameră, în timp ce îți arcuieşti spatele, ceea ce va face talia să pară mai subțire.

Poziția "soldățel", cu fața spre cameră şi mâinile pe lângă corp, nu te avantajează deloc când pozezi în costum de baie. Profită de "curbele" corpului tău şi chiar accentuează-le întorcând uşor corpul, iar dacă nu ştii ce să faci cu mâinile, trece-le prin păr sau sprijină-te de ceva.

Când pozezi întinsă pe şezlong, nu sta cu capul spre cameră, pentru că acest unghi deformează corpul. Partea de sus va părea prea mare, iar picioarele prea scurte. Fă poza dinspre picioare, arcuieşte spatele şi atinge şezlongul doar cu capul, umerii şi fundul. Iar genunchiul care e cel mai aproape de cameră e bine să fie îndoit.

Nu poza pe jumătate culcată, ca să eviți ridurile şi cutele care ar putea apărea în această poziție.

Îndreaptă spatele, trage burta şi ridică-te pe vârfuri pentru un aspect mai tonifiat al fundului şi al picioarelor.

Dacă nu ai un abdomen atât de "fit" cum ți-ai dori, o poză în apă la marginea piscinei e ideea perfectă pentru că toată atenția se va concentra pe bust. Ridică bărbia, pentru că nu ai vrea să pară că nu ai gât, nu?

Evită pozele în care ai părul ud, pentru că deşi în revisted par beton, în realitate vor arăta ca şi cum ai părul gras şi urechile mari.

Sursa