Cei mai buni prieteni sunt aceia pe care îi simți aproape chiar şi atunci când sunt despărțiți fizic, cu care împărtăşeşti secrete pe care poate nu le-ai spune nici mamei, fraților sau surorilor, care sunt gata să lase orice ar face ca să vină când îi chemi sau care îți dau una după ceafă atunci când chiar ai nevoie de asta.

Dar recunoaşte că faceți şi multe chestii dubioase împreună. Pentru că şi asta înseamnă BFF.

Niciunul dintre voi nu se supără dacă celălalt îi spune că ar trebui să facă un duş.

Unii ar spune că discuțiile legate de ceea ce faci la toaletă sunt tabu. Dar dacă nu poți vorbi despre asta cu prietenul tău cel mai bun, atunci cu cine? În plus, punem pariu că vi se întâmplă des să vorbiți la telefon direct de la "budă", deci care e problema?!?

Ştiți momentele alea de după un party mult prea stropit cu alcool în care unul dintre voi se îmbrățişează cu toaleta? Well, cine să te țină de cap sau de păr, dacă nu BFF?

Poate fi nevoie şi să facă un pic de curățenie după tine la faza asta...

Nu poți spune că eşti cu adevărat BFF cu cineva până nu v-ați stors coşurile reciproc în locuri greu accesibile. Pentru că şi asta înseamnă să "ții spatele" cuiva ;)

Dacă cineva v-ar auzi vorbind despre sex, ar putea crede că faceți o lucrare ştiințifică despre asta, cu tot cu ilustrație... Pentru că dacă nu povesteşti toate detaliile "dirty" înseamnă că aveți o problemă.

La fel de detaliat vă povestiți şi senzațiile pe care le aveți când unul dintre voi este bolnav

Nu aveți o problemă să folosiți acelaşi deodorant. Nu zicem că e tocmai igienic, dar ştiți că ați fost acolo...