Femeile sunt şi vor rămâne pentru multă vreme un mister chiar şi pentru bărbații care pretind că le "citesc" ca pe o carte deschisă. Guys, reveniți-vă! Vor trece secole înainte ca femeia să poată fi pe deplin înțeleasă. Şi chiar şi atunci, tot va mai avea câteva secrete.

Iată câteva lucruri care au ieşit, totuşi, la iveală şi pe care puțini le ştiu:

O femeie nu se mărită niciodată cu un prieten. Chiar dacă îl iubeşte foarte mult şi toată lumea o sfătuieşte să treacă la nivelul următor, va prefera întotdeauna un alt bărbat. Viața NU trebuie să fie chiar atât de simplă!

Femeile se ceartă mult şi des. Dar asta nu înseamnă că au ceva împotriva persoanei cu care se iau la harță. De fapt, studiile arată că o femeie se ceartă doar cu cei la care ține adevărat. Nu îşi consumă energia pe oameni neimportanți pentru ea.

În medie, orgasmul feminin durează de patru ori mai mult decât al unui bărbat. Asta dacă reuşeşte să-l obțină ea prima :)

Când se trezesc şi au ochii odihniți, femeile văd mult mai multe culori decât de obicei. Aşa poate îşi explică şi bărbații de ce există atâtea denumiri de nuanțe care pe ei îi depăşesc.

Femeile transmit foarte mult prin limbajul corpului. Guys, puteți să le analizați cu atenție, dar nu pentru prea mult timp :)

Femeile suferă de patru ori mai des decât bărbații de dureri de cap. Şi nu, acestea nu sunt mereu o scuză ca să te trimită la culcare. Hormonii chiar sunt cei mai mari duşmani ai femeii, uneori!

Femeile vorbesc de aproape patru ori mai mult decât bărbații. Bine, probabil ştiai asta, dar acum chiar s-a făcut un calcul. Dacă ea spune în medie 7000 de cuvinte pe zi, un bărbat apucă să rostească doar 2000.

Când bărbații intră în bucluc, femeile sunt cele care le vin în ajutor pentru a rezolva problemele, a le vindeca rănile şi a-i feri pe viitor de belele. Şi nu doar pentru că în ele se trezeşte instinctul matern când văd un băiat că plânge, ci şi pentru că sunt descurcărețe, inventive şi deştepte :) Vesta antiglonț, ieşirile de incendiu, ştergătoarele de parbriz şi imprimantele cu laser au fost inventate de femei. Şi nu-i aşa că au făcut tuturor viața mai uşoară?