Orice tipă vrea să pară mereu delicată şi feminină şi dulce. Dar ce face când (crede că) nu o vede nimeni? Lucruri pe care i-ar veni greu să le spună cu voce tare.

Ladies, nu vă mai ascundeţi! Nu vă mai crede nimeni că mirosiţi a apă de trandafiri după o oră la sală sau după o repriză de curăţenie. Şi nici că nu faceţi lucruri pe care, să fim serioşi, toată lumea le face.

Uite aici câteva lucruri pe care toate tipele le fac, dar nu ar recunoaşte vreodată. Nu vă supăraţi pe noi că spulberăm nişte mituri, nu?

Îşi “pescuiesc” firimiturile din sutien cu o naturaleţe de invidiat.

Poartă acelaşi sutien mai multe zile la rând doar pentru că le face să arate atât de mine. Erm… fără să-l spele!

Coşurile sunt scârboase, nu? Nu şi când sunt ale lor. Atunci analizează “recolta” cu mare atenţie. Pentru că e atât de interesaaant! :)) Şi dacă ar fi vorba doar despre coşuri…

Nu mai zicem de firele crescute sub piele. Dacă le arăţi unul o iau la fugă. Dar când vine vorba de ale lor… Nu se lasă până nu îl scot, iar apoi îl măsoară. Da, exact!

Cine a zis că lamele de unică folosinţă trebuie să fie de unică folosinţă? Sigur nu era femeie!

Fardurile din liceu sunt bune şi la întâlnirea de 10 ani, dacă tot au rezistat atât!

Uneori dorm machiate, iar dimineaţa doar se retuşează. Dacă tot au arătat atât de bine cu o zi înainte, de ce să strice “opera”?

Dacă au mai purtat ceva, vor purta şi a doua oară înainte de a băga la spălat, atât timp cât nu emană niciun miros dubios.