Ok, nu e o idee bună din start să-ți tatuezi numele sau chipul iubitului sau iubitei. E o decizie pe care e foarte probabil să o regreți mai târziu. Un tatuaj nu îți garantează că veți rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Iar după ce vă despărțiți va fi ciudat să mai trăiești cu acel tatuaj.

Cel mai tare artist tatuator le dă de gol pe staruri. Știai că Selena are un tatuaj secret?

Sigur că se poate scoate sau acoperi cu altceva, dar de ce să te complici? Dacă ai pățit-o deja, nu e un capăt de țară. Stai liniștit, se întâmplă și la case mai mari. Uite opt staruri care au aflat pe propria piele de ce nu e bine să te tatuezi pentru iubi':

Angelina Jolie și-a tatuat numele lui Billy Bob pe umăr, dar apoi s-au despărțit. L-a înlocuit cu datele de naștele ale copiilor ei.

Rihanna și Chris Brown și-au făcut tatuaje identice când erau împreună. După ce s-au despărțit, Riri a continuat tatuajul, ca să nu mai semene cu al fostului ei iubit.

Iggy Azalea și-a tatuat pe degete ”Live Love A$AP”, pe vremea când era cu A$AP Rocky. După ce s-au despărțit a rezolvat-o clasic: a tras un X peste numele lui.

Zayn a pățit-o de două ori: avea tatuat pe braț chipul lui Perrie Edwards. După ce s-au despărțit, l-a acoperit cu alt desen. Apoi, și-a tatuat pe piept ochii lui Gigi Hadid, dar la scurt timp s-au despărțit. Probabil că urmează să îl acopere și pe acela cu altceva.

Heidi Klum a avut tatuat pe antebraț numele fostului ei soț, Seal. După ce au divorțat, în 2012, l-a scos, dar tot au rămas urme.

Marc Anthony avea tatuat pe încheietura mâinii numele lui Jennifer Lopez. L-a acoperit cu un desen tribal după ce s-au despărțit.

Mariah Carey și-a făcut un tatuaj pentru Nick Cannon, pe vremea când erau împreună. E vorba despre un fluture, cu numele lui scris transversal. A fost nevoită să-l strice când s-au despărțit.

Justin Bieber a recunoscut într-un interviu că are un tatuaj cu chipul unei ”foste iubite”. Nu a dat nume, dar toată lumea știe că e vorba despre Selena. Chiar dacă s-au despărțit de mai bine de doi ani, nu l-a acoperit încă. Hmmm...