Ladies, ştim că sutienele intră în categoria rău cu rău, dar mai rău fără rău. Ca să vă facem să le tolerați mai uşor, venim cu câteva trucuri pe care vă veți dori să le fi aflat mai devreme.

Nu poți să porți sutien fără bretele pentru că alunecă într-o veselie? Ia-o p'asta! Iei una bucată bretea detaşabilă, o agăți în spate, te înconjori cu ea pe sub sâni şi agăți capătul liber în spate, în partea opusă! Tadaaam! Asta ar trebui să-l țină pe nărăvaş pe loc, dar acum depinde şi de greutatea pe care trebuie s-o susțină, evident!

Secretul push-up-ului perfect atunci când apelezi la pernuțe de silicon care să-ți țină loc de sutien este să le lipeşti în diagonală, nu pe orizontală. Ca în figura de mai jos ;) Cu plăcere!

Bretelele te "rod" în permanență? Pune o dischetă de silicon între ele şi piele şi problema e rezolvată.

TOP 5 greşeli pe care tipele nu ştiu că le fac când poartă sutien

Dar mai întâi asigură-te că sunt reglate cum trebuie. Dacă poți să bagi două degete sub ele, e perfect!

Nu porți rochii fără bretele pentru că nu-ți permiți să renunți la sutien? Coase-l de ele şi ai rezolvat problema. Poți să te ajuți şi de punctul 1 dacă vrei să fii sigură că nu o ia la vale.

Pentru un efect de ridicare şi mai şi, încrucişează bretelele pe spate. Pe bune că funcționează!

Vrei ca sutienele să aibă viață mai lungă? Nu le mai înghesui în sertare. Oricât de frumos le-ai aşeza, tot se deformează. Mergi pe varianta umeraş. Ele se păstrează mai bine şi tu ai golit un sertar pe care îl poți folosi pentru altceva. Tadaam!