Ţi se pare că nu ieşi niciodată bine în poze şi te fereşti de obiectivul aparatului foto? Învață câteva trucuri care te vor face să arăți ca o divă în toate fotografiile.

1. Îmbracă-te "cu cap". Dacă mergi în club sau la o petrecere unde sigur toată lumea va face poze, alege o ținută "smart". O bluză care te face să arăți mai suplă sau un outfit care îți scoate în evidență formele fără să te facă să pari vulgară sunt cele mai bune idei.

2. Nu privi niciodată direct în obiectiv. Stai uşor într-o parte, îndoaie un genunchi sau încrucişează picioarele. Să stai la poză nu e ca şi cum ai face alinierea la orele de sport.

3. Scoate-ți în evidență sprâncenele cu ajutorul machiajului. Închide-le cu o nuanță folosind creionul dermatograf sau o pudră colorantă, pentru a evidenția mai mult forma feței. Ai grijă însă să nu exagerezi.

4. Apleacă-te uşor spre aparat, cu capul puțin înainte, pentru a crea iluzia unui corp mai mic.

5. Dacă pui mâna în şold, trage cotul spre spate. Postura va părea mai naturală, iar brațele vor arăta mai tonifiate. În plus, nu o să arăți ca o țață sau ca şi cum ai pus mâinile în şold doar pentru că nu ai ştiut ce să faci cu ele.

6. Zâmbetul prea larg te poate face să arăți puțin ciudat, aşa că dozează-l inteligent. Ochii pot transmite mai mult decât o dantură dezvelită complet, aşa că încearcă să găseşti cea mai prietenoasă privire.

7. La extrema cealaltă este o figură mult prea serioasă. Mai bine nu stai la poză, dacă nu reuşeşti să te relaxezi şi să zâmbeşti natural.