De secole întregi bărbații se chinuie să descifreze femeile, dar în loc să se apropie de adevăr parcă apar mereu întrebări în plus. Nimeni nu le-a spus niciodată de ce merg ele împreună la baie, de ce vor să fie iubite pentru cine sunt, dar cu toate astea îşi pun zi de zi o mască pe față sau de ce când sunt supărate spun "n-am nimic". La aceste întrebări, dar şi la alte câteva, avem o serie de răspunsuri plauzibile.

De ce se chinuie atât de mult să se machieze pentru a arăta ca şi cum nu s-au machiat deloc?

Pentru că vor să fie mereu atrăgătoare şi tinere nu doar pentru ele, ci şi pentru ei. Aşa că nu e indicat să comentezi când petrece prea mult timp în fața oglinzii.

De ce se machiază atât de mult încât nu le mai recunoşti dimineața, fără makeup?

Pentru că adoră să testeze cam orice produs de makeup şi să încerce să arate şi ele ca tipele alea din tutorialele de pe net. Orice tipă iubeşte schimbările de look şi dacă le poate obține cu ajutorul produselor cosmetice, fără a fi definitive, pentru ele viața e perfectă.

De ce merg tipele împreună la baie?

Păi... Ca să se simtă în siguranță, ca să nu se plictisească în timp ce aşteaptă la rând, ca să discute despre cei cu care au ieşit, ca să îşi refacă machiajul. Şi, de cele mai multe ori, pentru că nu s-au gândit că trebuie să meargă la baie până nu a adus altcineva vorba. De aici şi mitul mersului în gaşcă la toaletă.

De ce se transformă complet când sunt pe stop?

Pentru că... hormoni. Şi pentru că au crampe care le fac viața mizerabilă, iar cineva trebuie să plătească pentru asta. Şi de obicei pentru că tocmai atunci au mai mult chef de sex, dar nu şi de cât de messy poate să fie. Ironic, nu?

Ce țin tipele în gențile alea mari pe care le cară după ele toată ziua.

De toate! De parcă s-ar putea muta în orice clipă. De la cosmetice, până la lenjerie de schimb "just in case". Practic, în gențile tipelor se regăsesc în general kituri de supraviețuire în caz de orice. Evident, cea mai mare parte a acestor kituri e constituită de produse cosmetice. Şi dacă tot vorbim de genți şi te întrebi de ce au atât de multe, e simplu. Ca să aibă ceva potrivit pentru orice outfit. (E valabil şi pentru pantofi, ca să fie clar!)

Ce înseamnă de fapt "n-am nimic" sau "sunt ok"?

Pentru întrebarea asta nu există un răspuns clar. Orice tip trebuie să ştie că sensul depinde în mod clar de tonul pe care o spune. Mai departe sunteți pe cont propriu!

De ce le deranjează atât de mult capacul ridicat de la toaletă?

Dacă toată lumea s-ar gândi la cât de simplu e răspunsul, o mulțime de certuri în cuplu ar putea fi evitate. Pentru că pur şi simplu nu le place să fie luate prin surprindere de un vas de toaletă umed şi rece. Şi mai larg decât sunt ele obişnuite :))