Frumuseţea cere sacrificii şi te împinge la lucruri la care în mod normal nu te-ai gândi. Nu crezi? Păi uite la ce trucuri crazy apelează femeile pentru a fi hot!

Masaj facial cu melci

Masajul cu foc

WTF sau ce? Se zice că flăcările stimulează regenerarea celulelor, redau fermitatea pielii şi reduc ridurile. Dar cu părul alb de la stresul de a te vedea în flăcări cum rămâne?

Lifting “Vampir”

Ai zice că e o mască pe bază de căpşune sau ceva, nu? Well, nu e! Ăla chiar e sânge, că doar de aia îi spune tratamentul “de vampir”. Se face cu sângele tău, dacă vrei să îţi imaginezi că există şi o parte bună în povestea asta. Care ţi se ia pe loc, apoi este prelucrat pentru a se separa plasma, iar apoi este reinjectat în zonele de pe faţă care au nevoie de un “refresh”. Anul ăsta ştii ce “mască” să îţi pui de Halloween. Şi e 2 în 1!

Masaj cu şerpi

Cică e relaxant, dar nu ştim ce să zicem…

Baie în supă de tăiţei

Probabil era nevoie de ceva nou, pentru că băile în lapte stil Cleopatra au devenit prea main stream… Asta măcar nu pare să doară, dar tot dubioasă e! Chiar dacă stimulează metabolismul şi producţia de colagen şi îşi face pielea mai lucioasă, cică! Probabil de la grăsimea din supă, cine ştie…

Picături de ochi cu lămâie

Înainte de a lua de bună poza, îţi spunem doar că e Photoshop! Şi că nu vrei suc de lămâie în ochi! Pur şi simplu nu! Nu crezi? Gândeşte-te cât de tare ustură când te stropeşti involuntar, când îţi faci o limonadă. Şi acum gândeşte-te cum ar fi să faci chestia asta de bună voie…

Device pentru pleoape duble

Sau instrument de tortură, cum vrei să-i zici!