Toată lumea ştie cât de greu e să legi un dialog când ai un crush şi, evident, mesajele scrise sunt mereu calea "safe". Dar, în caz că nu ştiai, şi aici poți face câteva greşeli care îți minează drumul către a lega o poveste.

Uite 7 lucruri la care ar fi bine să renunți când îți dai mesaje cu tipul sau tipa pentru care ai făcut o pasiune.

Nu-i scrie doar despre tine. Se presupune că trebuie să vă cunoaşteți, deci caută să faci asta. Ştim, pare greu să găseşti un subiect comun, dar dacă nu o să faci altceva decât să scrii despre tine, o să pari o persoană egoistă şi nu transmiți cele mai bune semnale.

Nu scrie preeeeeaaaaa mult! Adică nu îi da câte un mesaj pentru orice chestie. Mai bine aşteaptă să ai cu adevărat ceva de spus. Chiar dacă nu te poți abține, fă-o! Măcar din când în când. Nu vrei să pari stalker, nu?

Ştim, îți place să încerci să citeşti printre rânduri când îți scrie câte ceva. Dar poate nu e cazul şi de cele mai multe ori e puțin probabil să fie vreun înțeles ascuns în mesajele lui/ei. Aşa că nu supraanaliza tot ce îți scrie. Şi renunță la a trimite tu "mixed signals" (ştim că o faci ca să ai cale de ieşire în caz că nu iese cum ți-ai dorit). S-ar putea să nu le înțeleagă şi să aveți dialoguri total separate.

Nu prelungi prea mult schimbul de mesaje scrise. Vino cu ideea de a petrece timp împreună şi IRL, nu doar online. De la un moment dat încolo veți avea nişte puncte comune de la care să porniți discuția când sunteți față în față, deci go for it! Nu te panica, nu trebuie să fie o întâlnire. Poți să îi spui să vă vedeți cu un prieten comun sau ceva, dacă încă ți-e teamă că te va refuza.

NU fii acea persoană care trimite un mesaj şi după un minut începe să facă presiuni pentru un răspuns. Şi nu îl certa când răspunsul aşteptat nu vine atât de repede pe cât ți-ai dori. Gândeşte-te cum te simți tu când ți se întâmplă asta.

Nu uita că a comunica înseamnă mult mai mult decât să vă trimiteți linkuri şi emoji. Deci creează un dialog. Sau măcar încearcă. Dacă nu se leagă, poate ar trebui să te gândeşti mai bine încotro se îndreaptă toată treaba.

Nu te mai gândi când ar fi cel mai bine să îi scrii sau dacă să îi răspunzi imediat la o chestie sau nu. Nu e şah!