În epoca în care femeile vor să ajungă la putere, tot mai multe dintre ele pierd din vedere elemente care altădată le aparțineau exclusiv. Vorbim aici și despre gătit.

Chiar dacă sunt frumoase, celebre și bogate, cele mai multe artiste din show-bizz au recunoscut că sunt adevărate dezastre în bucătărie. Norocul lor e că au bani destui pentru a putea avea la picioare tot ce-și doresc, inclusiv un bucătar priceput.

OPT cântăreți care s-au despărțit după ce s-au logodit

Iată cum arată topul celor 7 femei frumoase și celebre care NU se pricep la gătit!

Eva Mendes - A spus cineva cină în oraș? Dacă nu, nu-i nimic! Comandăm ceva! ... Eva spune că acestea sunt cele două opțiuni pentru ea. Probabil că așa l-a cucerit și pe Ryan Gosling...

Tyra Banks - Tyra nu are nici o problemă să recunoască că este un fan al preparatelor congelate.

Angelina Jolie - Angelina a recunoscut că a învățat cum să gătească în 2013 după ce i-a rugat pe bucătarul-șef să o învețe câteva trucuri simple. Cu toți acei copii acasă, ar fi bine să fi învățat!

Beyonce - Doamna Carter a recunoscut că nu poate găti mai mult decât la ocazii. Asta însă.. doar cu mama ei la telefon, care să-i explice pas cu pas cum se face.

Sofia Vergara - Sofia Vergara a recunoscut că nu gătește deloc. Fiul ei de 26 ani se pare că a suferit destul de mult în copilărie, așa că bucătăria e pasiunea lui numărul 1 - încă de la 18 ani.

Jennifer Lawrence - Jennifer Lawrence a recunoscut în revista W că nu gătește, nu face curat nu coase. Am întreba noi: ce știe să facă?

Penelope Cruz - Penelope a recunoscut că mâncarea pe care o gătește "are un gust destul de rău".