Celebritățile au şi ele "păcatele" lor, iar unul dintre cele mai comune printre staruri este, se pare, sexul în public. Unii chiar au fost prinşi când erau "pe treabă" şi nu putem decât să ne imaginăm cât de dubios a fost momentul. Alții au povestit de bună voie ce "nebunii" au făcut, iar noi am făcut pentru tine un top al cuplurilor faimoase care şi-au făcut de cap în locuri publice.

Drew Barrymore şi Fabrizio Moretti au fost prinşi în timpul unei partide pe care au "încins-o" în toaletă la operă, în New York. Ce vreți acum? Pe oameni i-a plictisit "La Boheme" şi s-au gândit să se "trateze", fără să se gândească vreo clipă că ar mai putea intra cineva în toaletă. Awkwaaaaard!

Angelina Jolie şi Billy Bob Thornton se ştie că erau un cuplu cu plăceri dubioase n-au fost prinşi de nimeni, dar au povestit singuri că tocmai făcuseră sex în limuzina cu care veniseră la un eveniment.

Kirsten Dunst şi Jake Gyllenhaal au făcut-o în maşini, în toalete sau pe plajă. Şi nu le-a fost jenă să o recunoască. Come on... când te apucă, te apucă! Ce-ți mai pasă unde te afli?

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se zice că s-au apucat de "nebunii" sub o masă la petrecerea de după o gală Oscar. Nu a putut proba nimeni povestea, dar nici ei nu s-au obosit să o nege. So...

Chrissy Teigen şi John Legend s-au încins mai mult decât era cazul în timpul unui zbor cu avionul. Şi n-au irosit momentul, aşa că au trecut la treabă chiar în scaunul de la clasa I din care urmăreau împreună un film. Măcar s-au învelit cu o păturică, să nu răcească. Dubios e că nimeni nu i-a observat. Cel puțin aşa a povestit Chrissy Teigen.

Will Smith şi soția lui, Jada Pinkett, au "uitat" că erau într-o limuzină în drum spre Oscaruri în 2010. Şi asta doar pentru că Will i-a aruncat "acea privire" în timpul drumului. N-au mai ajuns la ceremonia covorului roşu, iar pe tot parcursul galei Jada s-a simțit puțin cam "dezbrăcată" pentru că nu mai avea pic de machiaj.

Robbie Williams n-a avut niciodată inhibiții. Şi tocmai de aia a făcut sex în locuri publice de câte ori a avut ocazia. A recunoscut că a făcut-o în trenuri, avioane şi baruri, dar nu ne-a spus şi cu cine. Ah, şi în maşini. Parcate, da?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing like staying tucked up in bed with a good book 😜

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on