Ladies, ca să fiţi frumoase şi să aveţi un păr beton nu e suficient să vă vopsiţi şi să îl îngrijiţi acasă. Din când în când nu strică să vă lăsaţi pe mâna unui hairstylist care chiar ştie ce face, chiar dacă s-ar putea să vă facă puţin curent prin buzunare. Anyway, atunci când mergi la salon, e bine să ştii câteva chestii pe care prea puţini ţi le vor spune la faţa locului.

Când vrei să te tunzi sau să te coafezi, nu îi spune hairstylistului doar ce ţi-ar plăcea, ci şi ce nu ai vrea sub nicio formă în cap. Asta ca să nu ai surprize…

E imposibil să obţii culoarea aia de vis pe care o vrei de multă vreme în păr după o singură vopsire. Mai ales când asta presupune decolorare. Aşa că cine îţi promite altceva…

Neapărat, când vă vopsiţi, spuneţi-i ce tip de vopsea aţi folosit în trecut, de când vă vopsiţi şi cam cât de des, ca să ştie exact ce are de făcut.

Buclele se fac de multe ori ca să ascundă greşelile stilistului. Aşa că dacă vă tundeţi şi se oferă să vă onduleze puţin, măcar la vârfuri, uitaţi-vă bine în oglindă înainte de a spune “OK”.

Nu orice tip de păr ar trebui filat. Aşa că dacă ai firul subţire, ondulat sau creţ niciodată, dar niciodată să nu accepţi asta.

Acum se poartă tratamentele cu keratină pentru îndreptarea părului, dar în ciuda reclamei pe care o tot auzi, NU îl şi repară: