Sânii sunt principalul atu al oricărei tipe şi mărimea lor nu (prea) contează, dacă ştii să ţi-i pui în valoare. Majoritatea se mândresc cu decoleteul lor, dar sunt câteva lucruri pe care probabil nu ar recunoaşte niciodată că le fac. Poate doar în faţa celor mai bune prietene.

FOTO. 14 momente în care tipele şi-au folosit sânii în cele mai DUBIOASE feluri

Uite 6 lucruri pe care (aproape) nicio tipă nu le-ar recunoaşte când vine vorba despre sâni:

În adâncul sufletului, speră tot timpul că sânii lor nu s-au oprit din creştere şi îşi mai cumpără din când în când sutiene ceva mai mari. Just in case…

Când se gândesc să rămână însărcinate, zâmbesc mereu la gândul că odată cu asta vine şi un “upgrade” în zona bustului. Chiar dacă ştiu că nu va fi definitiv!

Singurul lucru care le face să treacă mai uşor prin acea perioadă a lunii este faptul că uneori au sânii atât de fermi, încât nu au nevoie de sutien.

Se uită minute în şir în oglindă şi se gândesc că dacă nici ele nu-şi pot lua ochii e la sânii lor, evident că şi tipilor trebuie să le fie greu să o facă 😀

Când se cântăresc, scad mereu din numărul kilogramelor greutatea estimată a sânilor. Iar apoi se gândesc cum să facă să-i cântărească doar pe ei :))

Se gândesc mereu cum arată în timpul unei partide de sex. De deasupra, de dedesubt… cam din orice unghi, de fapt…