Relațiile fericite sunt atunci când oamenii se cunosc, se îndrăgostesc şi se căsătoresc. Dar sunt şi o mulțime de cupluri care nu au nevoie de acte ca să trăiască fericiți (partea cu "până la adânci bătrâneți" e relativă).

13 cupluri celebre care s-au căsătorit ÎN SECRET

Ţi le arătăm pe cele mai celebre dintre ele, ca să nu mai crezi că actul ăla semnat când spui "da" la Starea Civilă face o familie.

Goldie Hawn şi Kurt Russel

Sunt împreună de 34 de ani şi sunt exemplul perfect de familie perfectă care nu are nevoie de acte. "Ne iubim. Ca în orice familie avem şi certuri, dar tot ne place să fim împreună", spune Goldie.

Tina Turner şi Erwin Bach

Formează un cuplu de 31 de ani şi sunt băgați un pic cam forțat în lista asta pentru că până la urmă, după 27 de ani de relație, s-au căsătorit în 2013. Dar înțelegeți ideea.

Shakira şi Gerard Pique

Spre deosebire de cei dinaintea lor, ei sunt împreună doar de 7 ani. Nu par să aibă gânduri de nuntă, dar asta nu i-a împiedicat să facă împreună doi copii.

Eva Mendes şi Ryan Gosling

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare acum 6 ani şi de atunci sunt împreună. Bine, s-a tot zvonit că ar fi probleme în paradis, ultima oară când Ryan a apărut la Gala Oscar la brațul altei femei, care s-a dovedit, însă, a fi sora lui. Probabil bârfele se nasc tocmai pentru că Eva şi Ryan nu obişnuiesc să îşi etaleze prea mult relația din care au rezultat două fetițe minunate

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias

Cei doi au o relație de 16 ani şi deşi s-a tot vorbit despre o căsătorie viitoare, cei doi încă nu au făcut pasul ăsta. Şi nici nu s-au despărțit, aşa cum s-a zvonit în repetate rânduri.

Oprah Winfrey şi Stedman Graham

Ei au fost aproape de a se căsători în 1992, dar până la urmă au amânat nunta pe termen nelimitat. Şi acum, după 25 de ani, sunt la fel de fericiți împreună şi nu simt nevoia să demonstreze nimic oficializându-şi relația cu acte.