Credeai că vedetele arată perfect la orice oră din zi şi din noapte sau că orice defect fizic se poate corecta cu ajutorul chirurgiei plastice? Think again!

8 superstaruri care arată FABULOS deşi au peste 40 de ani

Dovada o reprezintă aceste 6 celebrități care au fost surprinse în ipostaze nu tocmai flatante la plajă.

Donatella Versace nu mai e la prima tinerețe şi probabil nu s-ar aştepta nimeni să mai arate ca o puştoaică de 20+. Deşi la câte vizite pe la chirurgii plasticieni a făcut... Anyway, parcă ar putea să mai acopere din urmele trecerii timpului, de acord?

Courtney Love nu e genul care să dea doi bani pe părerea altora despre ea. Aşa că nu i-a păsat deloc când a ieşit aşa la plajă.

Janice Dickinson a fost una dintre cele mai frumoase şi hot femei din lume în tinerețe şi a vrut să îşi păstreze farmecul cu ajutorul chirurgiei estetice. Numărul operațiilor nu prea contează, mai ales că despre rezultate... nu prea ştim ce să zicem.

Lisa Rinna este cunoscută în special pentru aparițiile ei din Melrose Place şi Celebrity Appretice, dar şi pentru numeroasele intervenții estetice pe care şi le-a făcut. Şi cu toate astea, când apare în costum de baie tot arată ca un ziar mototolit şi apoi îndreptat din nou. Bine, nu tot timpul. Că alteori e "călcată" bine în Photoshop.

Ke$ha pur şi simplu nu arată bine în costum de baie. Fie că a fost pozată în costum întreg, fie în modele din două piese reacțiile se pot rezuma simplu: "Nope!". Şi asta fără să fim răi deloc.

Leann Rimes nu arată nici ea grozav în costum de baie, cu toate că e slăbuță. Poate chiar prea slăbuță.