Ştiai că Natalie Portman trebuia să fie partenera lui Leonardo DiCaprio în "Romeo şi Julieta", sau că George Clooney (da, chiar el!) nu a fost prima alegere a regizorului pentru rolul principal din "Gravity" - 7 Oscaruri în 2014 -, ci Robert Downey Jr.? Well, nu sunt singurele cazuri în care actorii aleşi pentru roluri principale în producții ce aveau să devină celebre au fost concediați direct de pe platou.

Unii au plecat cu scandal, alții pentru că regizorii şi-au dat seama că nu erau tocmai potriviți pentru rol, alții pentru că numele lor era implicat în scandaluri ar fi putut aduce prejudicii producției.

9 actori care au primit sume neaşteptat de mici pentru roluri de milioane

Uite aici câteva exemple!

Natalie Portman a fost concediată de producătorii şi regizorul filmului "Romeo şi Julieta" şi înlocuită cu Claire Danes pentru că alături de Leonardo DiCaprio nu era ce trebuia.

Portman avea 14 ani atunci, DiCaprio 21, dar Natalie părea mult mai mică, ceea ce făcea ca unele scene din film să arate a molestare de copii.

Robert Downey Jr. a fost înlocuit cu George Clooney în filmul "Gravity" pentru că stilul lui nu a fost apreciat de regizorul Alfonso Cuaron.

E un lucru ştiut că Downey Jr. obişnuieşte să improvizeze, ceea ce nu ar fi fost tocmai potrivit în situația dată, având în vedere aspectele tehnologice ale filmului.

Megan Fox a fost concediată de la filmările pentru "Transformers: Dark of the Moon" după ce s-a certat cu regizorul Michael Bay, iar locul ei a fost luat de Rosie Huntington-Whiteley.

Scandalul monstru dintre Fox şi Bay a pornit după ce regizorul i-a cerut actriței să se bronzeze şi să se îngraşe câteva kilograme. Reacția ei a fost să-l compare cu Hitler şi să îl numească "cea mai oribilă persoană cu care a lucrat vreodată".

Nicole Kidman a filmat timp de 18 zile pentru Panic Room, în rolul mamei, dar până la urmă s-a ales praful şi a fost înlocuită cu Jodie Foster.

Producătorii au fost nevoiți, de fapt, să renunțe la Kidman din cauza unor probleme medicale acuzate de actriță.

Ryan Gosling a fost înlocuit cu Mark Whalberg chiar cu o zi înainte de începerea filmărilor pentru "The Lovely Bones II".

Gosling a apărut pe platou mai gras decât ar fi trebuit pentru că avea o viziune proprie asupra personajului său, ceea ce nu a fost pe placul regizorului.

Samanha Morton trebuia să fie vocea din "Her", dar în timpul post-producției Spike Jonze a realizat că personajul lui Joaquin Phoenix nu s-ar fi putut îndrăgosti de o asemenea voce. Aşa că a chemat-o pe Scarlett Johansson să tragă vocea şi tot ce a rămas din Samantha în film a fost numele sistemului de operare.

Kevin Spacey a fost implicat în megascandalul #MeToo, iar cei de la Netflix l-au scos din proiectul House of Cards; regizorul Ridley Scott a decis şi el să renunțe la actorul cu care începuse deja filmările pentru  "All the Money in the World" şi să-l înlocuiască cu Christopher Plummer.