Rihanna are câteva secrete datorită cărora arată mereu impecabil: o linie de cosmetice creată chiar de ea și un make-up artist foarte talentat, care o ajută să arate tot timpul impecabil.

Priscilla Ono are câteva ponturi cu ajutorul cărora le ajută pe clientele ei (inclusiv pe Rihanna) să arate ca "scoase din cutie". Priscilla a dezvăluit câteva secrete de make-up pe care orice tipă le poate aplica cu succes:

1. Dacă ai tenul deshidratat, amestecă fondul de ten cu câteva picături de ulei. Face minuni, mai ales dacă folosești un fond de ten matifiant. Ajută la dihratarea pielii și la estomparea acelor cojițe care apar când ai pielea uscată. 

2. Folosește un highlighter foarte fin. Te va ajuta să capeți acel ”glow from within” la care râvnește toată lumea. Un iluminator cu particule cât mai fine face minuni și poate fi aplicat, în cantitate rezonabilă, pe toate punctele înalte ale feței. 

3. Less is more! Tehnica baking, adică aceea în care aplici straturi întregi de pudră arată bine doar în tutoriale, dar în viața reală și în poze nu face decât să accentueze liniile fine și să încarce tenul.

4. Gloss pe post de scrub. Aplică o cantitate generoasă de gloss când ai buzele uscate și insistă cu aplicatorul. Lasă-l să acționeze, apoi șterge buzele cu un șervețel, fără să le agresezi. Va îndepărta excelent particulele de piele uscată. 

5. Măștile sunt cele mai bune prietene ale tenului. Un ten luminos, care arată bine, este un ten sănătos și îngrijit în profunzime, adică sub machiaj. O rutină corectă de make-up, mai ales pentru o ocazie specială, ar trebui să înceapă cu exfoliere, apoi o mască foarte hidratantă și abia apoi produsele de machiaj, care se vor așeza altfel pe un ten hrănit.