E complicat să ai un look perfect în orice moment al zilei, dar există câteva trucuri mai mult decât utile. Şi modelele apelează la ele, aşa că oricine le poate folosi.

Ați văzut vreodată un model cu bărbie dublă? Asta pentru că ştiu să o ascundă când fac fotografii: e suficient să îți susții bărbia cu palma sau cu degetele. În plus, dacă ți se pare că umblă mereu cu nasulpe sus, află de fapt chiar o fac. Dar asta pentru a ține bărbia cât mai sus, nu nasul. Astfel evită pierderea tonusului muscular, a elasticității pielii de pe gât şi apariția ridurilor.

Nimic nu e mai nasol când mergi undeva, decât să îți pătezi hainele cu produse de make up. Mai ales când ai reuşit să obții machiajul perfect, dar îl strici când te îmbraci! Şi habar n-aveai cât de simplu era să eviți aşa ceva! Modelele ăşi pun pe cap o eşarfă atunci când schimbă hainele la prezentări, deci poți să încerci şi tu data viitoare când te machiezi înainte să te îmbraci.

Te-ai întrebat mereu cum de au modelele picioarele atât de lucioase? Poți să obții şi tu efectul acesta cu o loțiune de corp amestecată cu pudră strălucitoare, cu highlighter sau cu un fard lucios.

Picioarele mătăsoase şi fine nu se obțin chiar atât de greu cum ai crede. Secretul modelelor este chiar banal: scrub, ras şi din nou scrub. Da, atât de simplu era!

Machiajul invizibil este deseori folosit de modele şi este foarte simplu de obținut: puțin concealer care să se potrivească perfect culorii pielii tale, puțin lipstick aplicat cu degetul pe buze şi care este cu un ton mai închis decât culoarea lor naturală. Acelaşi ruj poate fi folosit pe post de blush, iar înloc de highlighter foloseşte puțin lip gloss care va fi absorbit de piele şi nu va lăsa urme vizibile, creând un look fresh şi natural.