Avem o întrebare pentru voi: de câte ori vi s-a întâmplat să aveţi acelaşi “crush” ca prietena voastră cea mai bună? Sau ca prietenul vostru cel mai bun, după caz…

Bine, e o întrebare retorică pentru că oricine trece prin asta. Şi atunci… OMG! Ce e de făcut? Pe cine alegi? Chiar trebuie să alegi? Oh boy, oh boy, oh boy… Grea decizie!

DATING: 5 greşeli pe care le faci când ai un crush

Well…

1. Nu intra în panică

Analizează situaţia şi vezi cum stai. Sau cum staţi, pentru că nu e vorba doar despre tine aici. O place pe vreuna/vreunul dintre voi sau nu? Dacă nu, puteţi să “băliţi” cât aveţi chef, că asta nu e interzis. Iar “crush” probabil se va cupla oricum cu altcineva, iar voi rămâneţi cu uitatul. Dacă manifestă interes pentru una/unul dintre voi, cealaltă/celălalt ar fi bine să facă un pas înapoi (ştim, ştim, mai uşor de zis decât de făcut). Dar dacă sunteţi cu adevărat BFF, nu ar trebui să fie chiar atât de greu.

2. Lăsaţi timpul să decidă

Un crush poate să dispară la fel de repede cum apare, deci nu vă grăbiţi să vă certaţi între voi pentru un tip sau o tipă. Poate săptămâna viitoare trece şi ce-aţi rezolvat?

3. Nu stricaţi o prietenie pentru o relaţie care poate fi trecătoare

E bine să ştii să îţi stabileşti priorităţile. Mai ales în adolescenţă. Deci chiar dacă una/unul dintre voi se cuplează cu “crush”, nu ar trebui să vă certaţi din asta. Remember: prietena/prietenul tău a fost lângă tine cu mult timp înainte. Şi cel mai probabil va fi acolo şi dacă relaţia nu merge. Deci… You get it!

7 lucruri care te ajută să treci peste un CRUSH neconcretizat

4. Nu îţi minţi prietena/prietenul

Dacă lucrurile încep să meargă într-o oarecare direcţie între tine şi “crush”, nu încerca să minţi doar ca să menajezi celalată persoană. De obicei chestia asta nu duce la nimic bun, chiar dacă tu crezi că o/îl menajezi. Dacă sunteţi cu adevărat prietene/prieteni, ar trebui să înţeleagă. Dacă nu… aia e! Important e ca tu să ştii că ai “jucat” cu cărţile pe masă.

5. Nu cădeţi în capcana de a vă juca în trei

Dacă “crush” se prinde că poate să joace la două capete şi o face, nu e OK! Şi e clar că nu merită nimic din partea voastră. Aşa că… move on!