E evident că eşti enervant pentru ceilalți când renunți la planuri în ultimul moment, când întrerupi povestea cuiva doar ca să spui tu "una mai bună" sau când ți se spune că eşti... enervant. Dar mai sunt şi lucruri pe care le facem fără să ne dăm seama şi care îi irită pe cei din jur. Iar dacă nu ți le-a spus nimeni până acum, ia de aici! Data viitoare o să ştii!

P.S. Nu zice nimeni că e sfârşitul lumii, dar nu strică ceva mai multă atenție la lucrurile care s-ar putea să-i deranjeze pe alții, chiar dacă ție ți se par perfect normale. Aşa că no offence, da?

Nu respecți spațiul personal al celorlalți

Ştii tu... te tolăneşti pe canapea chiar dacă îi înghesui pe alții, îmbrățişezi oamenii cu forța, intri încălțat în casa cuiva fără să întrebi dacă e ok, te serveşti din mâncarea altuia fără invitație... De-astea! Poate sunteți extrem de apropiați, dar puțină atenție nu strică din când în când.

Ironizezi pe toată lumea

E funny să fii "bufonul" grupului, dar nu uita că nu toate glumele făcute pe seama altora sunt amuzante. E bine să ştii când să te opreşti sau, dacă nu reuşeşti, să ştii măcar când să îți ceri scuze.

Nu recunoşti când ai făcut o greşeală

A greşi e omeneşte şi nu te doare dacă admiți că ai comis-o! Şi nici dacă încerci să nu mai dai vina pe alții pentru erorile tale. #SorryNotSorry

Pedalezi pe gafă

Uneori pur şi simplu nu-ți dai seama când ai făcut o gafă. Dar când o faci, schimbă elegant subiectul în loc să insişti fără succes să încerci să o repari. Las-o aşa!

Eşti prea "bossy"

Orice grup are nevoie de omul responsabil cu planurile, dar asta nu te face "şeful clasei". Ceilalți au şi ei dreptul la opinii, iar dacă uiți asta s-ar putea să te transformi în persoana aia care irită pe toată lumea.