Daca situatia o impune si trebuie sa stai mai mult in casa, plictiseala trebuie combatuta prin toate mijloacele posibile. Chiar si prin..alcool. Evident, consumat responsabil si in cel mai creativ mod posibil: jocuri cu alcool pentru o seara memorabila. Daca vrei sa gasesti o alternativa la fel de distractiva pentru iesirile tale din weekend, iata care sunt cele mai interesante jocuri pe baza de alcool, pe care le poti juca alaturi de alte persoane adulte cu care imparti aceasta perioada de distantare sociala:

Jocuri cu alcool - Beer Pong 

Este un joc extrem de popular la party-urile din campusurile universitatilor americane. Are la baza indemanarea celor care trebuie sa arunce mingea de ping pong in paharele rosii, pline cu bere (vezi imaginea de mai sus). Atunci cand adversarul arunca mingea intr-unul dintre paharele adversarului, cel din urma trebuie sa goleasca paharul respectiv, apoi sa il scoata din acea formatiune piramidala. Mingea trebuie aruncata direct in pahar, fara a lovi in prealabil masa. Castiga cel care reuseste sa arunce primul mingea in toate paharele adversarului.  

Jocuri cu alcool - Candelabrul 

Se vor utiliza aceleasi pahare si aceeasi minge de la runda de Beer Pong. Cu ajutorul paharelor, realizati o baza in forma de cerc, aceasta formatiune incluzand cate un pahar pentru fiecare jucator. In mijloc, pe o baza (puteti utiliza un borcan pus cu fata in jos) asezati inca un pahar. Regula acestui joc este urmatoarea: rand pe rand, fiecare jucator va arunca mingea de masa, pentru ca apoi aceasta sa ajunga intr-un pahar. In cazul in care mingea ajunge cade intr-un pahar din baza, va bea doar posesorul acelui pahar. Insa in cazul in care mingea, dupa ce cade o data pe masa, ajunge in paharul de mai sus, vor bea toti jucatorii. In cazul in care mingea nu nimereste in niciun pahar, este randul urmatorului participant sa arunce. 

 

Jocuri cu alcool - Kings 

Pentru derularea acestui joc, vom lasa putin deoparte paharele si mingea de ping pong, pentru ca avem nevoie de un pachet obisnuit de carti. Ideea de la baza acestui joc - fiecarei carti ii corespunde o anumita porunca, fie adresata doar celui care trage, fie tuturor jucatorilor de la masa. Iata doar cateva exemple: 

 

3: jucatorul care a ales aceasta carte va bea o inghititura; 

5: toti barbatii care joaca vor bea o inghititura; 

6: toate fetele care joaca vor bea o inghititura; 

J: cel care trage cartea vine cu o regula noua, materializata printr-un gest anume si aplicata inainte de fiecare inghitirura; fiecare concurent va trebui sa faca acel gest, ori de cate ori se va bea, in cadrul acelui joc; in caz contrar, trebuie sa mai bea o data. 

 

Poti gasi intregul regulament cu doar un simplu search pe Google: “Kings alcool reguli”

 

Kings este un joc foarte amuzant, pe baza de porunci, insa care ii poate ameti rapid pe toti concurentii. De aceea, te sfatuim sa consumi responsabil alcool, oprindu-te atunci cand simtiti ca un astfel de joc devine usor coplesitor.

 

Jocuri cu alcool - “DA”, “NU”, “BEA”

Daca ai mai jucat “Adevar sau Provocare”, vei intelege rapid regulile acestui joc. Doar ca aici se elimina partea de provocari si se joaca doar pe baza de intrebari. Fiecare jucator trebuie sa raspunda in decurs de 3 secunde la intrebarea pe care a primit-o. Variantele de raspuns: “DA” sau“NU”. In cazul in care nu reuseste sa ofere un raspuns la intrebarea respectiva, concurentul va bea. 

Jocuri cu alcool - Bolt 

Am lasat pentru final unul dintre cele mai populare jocuri cu alcool din Romania: Bolt. Jucatorii stau in cerc, numarand pe rand, in sensul acelor de ceasornic, din 1 in 1. Atunci cand se ajunge la 7, multipli de 7, sau numere ce se termina in 7, jucatorul respectiv va spune “BOLT!” In cazul in care matematica nu este de partea sa in acele momente, va bea. Partea cea mai dificila abia acum incepe: dupa ce se spune “BOLT” numaratoarea isi schimba sensul.

 

Uita de iesitul din casa, pentru a face un refill cu alcool. Comanzi votca, bere, gin, rom sau whisky online, dar si o multime de alte bauturi alcoolice, cu doar cateva click-uri. Livrarea ajunge exact la adresa pe care ai mentionat-o, direct la usa casei tale!