Ladies, vara este anotimpul în care urâți cel mai tare faptul că mama natură v-a "dotat" cu păr şi în zone pe care trebuie să vă chinuiți mereu să le "defrişați". În afară de faptul atât de evident că este inestetic, părul în exces devine insuportabil când e foarte cald afară, metodele de a-l îndepărta sau dea-l ascunde sunt şi costisitoare, şi inconfortabile. Dar ce nu faceți voi pentru a fi frumoase, nu?

Iată 12 motive pentru care părul în exces este cel mai mare duşman al unei tipe. .

Ăsta e motivul pentru care urăşti sezonul sandalelor, nu-i aşa?

Dacă eşti o tipă păroasă, sigur ai purtat mâneci lungi şi pantaloni inclusiv vara la 40 de grade, doar ca să eviți glumele proaste.

Când intri într-un salon de cosmetică, de obicei prima întrebare este "Mustața?". Nu folosiți lama de ras doar ca să scăpați de chestia asta, vă rugăm!

Încă de mică ai arătat ca o maimuțică, iar părinții ți-au spus asta de fiecare dată când au avut ocazia. Râzând! Ceea ce nu mai e deloc funny pe măsură ce creşti.

Când ajungi la pubertate, speri că lucrurile se vor schimba în bine. Dar părul creşte odată cu tine. Peste tot!

Asta până ai convins-o pe mama să te ducă la cosmetică. Sau până ai decis că aparatul de ras al tatălui tău poate fi prietenul tău secret.

Sprâncenele "tip Mircea Albulescu" te-au făcut mereu să te simți aiurea şi ai încercat să le ascunzi sub un breton, nu? Pe care, evident, ți l-ai făcut singură, doar pentru a arăta ca un ponei cu sprâncene tip Mircea Albulescu.

La primul pensat ți-ai făcut sprâncenele extrem de subțiri, dar ai realizat prea târziu că nu e ok să treci de la o extremă la alta. Sperăm că au crescut repede la loc şi că ai găsit forma ideală.

De câte ori schimbi cosmeticiana eşti convinsă că eşti cel mai grav "caz" pe care l-a avut pe mână. Să fie oare privirea surprinsă cea care o trădează?

Uneori, când nu te vede nimeni, te trezeşti că te joci că părul de pe antebrațe. Iar apoi realizezi că e timpul pentru o nouă epilare.

La fiecare spălat pe cap pierzi atât de mult păr, încât l-ai putea dona pentru peruci. (Şi mereu te întrebi de ce nu cade la fel de mult şi din zonele din care ai vrea să dispară)

Dar din fericire nu se vede niciodată. Măcar atât!