Cine spune că între un băiat şi o fată nu poate exista o prietenie adevărată şi solidă? Mulţi! Dar asta nu înseamnă că e şi adevărat, ci doar că unii nu au avut norocul să trăiască aşa ceva.

FRUMI. 15 lucruri pe care le ştiu DOAR fetele care au CEL MAI BUN PRIETEN un băiat

Iată 12 motive pentru care un băiat ar trebui să aibă o fată cea mai bună prietenă. Cei care au o astfel de prietenie ştiu despre ce vorbim, iar cei care nu au încă, ar trebui să caute una 🙂

1. Poţi să vorbeşti orice cu ea, fără să te ia peste picior. Iar dacă o face, nu te va face să te simţi penibil, ci vrea doar să te înveselească.

2. E ca şi cum ai avea un stilist personal. Şi poţi fi sigur că nu vrea doar să te îmbrace cum vrea ea, cum ar vrea, probabil, o iubită.

3. Te ajută să descifrezi mintea complicată a femeilor. Iar viaţa ta va fi muuuult mai uşoară 🙂

4. Poţi face cu ea tot felul de farse. Şi în plus e victima perfectă a glumelor tale pentru că nu se va supăra niciodată.

5. Te va face mereu să arăţi bine în ochii altora. Mai ales în faţa prietenelor ei 😉

6. Te distrezi cu ea la fel de bine cum o faci “cu băieţii”. Pentru că prietenia dintre un băiat şi o fată nu e doar despre drame, nu-i aşa?

Motive STUPIDE pentru care se ceartă CEI MAI BUNI prieteni

7. Se va bucura sincer pentru tine mereu.

8. Poţi să vorbeşti deschis despre sentimentele tale, fără să râdă de tine, să te judece sau să te facă să te simţi mai puţin bărbat.

9. Te cunoaşte foarte bine şi de cele mai multe ori are dreptate, chiar dacă nu recunoşti sau nu realizezi asta imediat.

10. Dacă te critică, e doar sinceră, nu încearcă să te faci să te simţi prost.

11. Va fi mereu alături de tine, indiferent ce se întâmplă.

12. Şi va face totul să pară mai uşor atunci când viaţa pare prea complicată.