Fetelor, știm cât de greu vă e să pierdeți atâta timp în oglindă în fiecare dimineață. De aceea, avem pentru voi câteva trucuri care să vă ajute să dormiți cu o jumătate de oră în plus!

9 probleme pe care doar fetele dependente de machiaj le înțeleg cu adevărat

Dacă ar fi să alegi un singur produs cosmetic, optează pentru mascara. O privire intensă schimbă complet look-ul.

N-ai chef să-ți dai cu fond de ten? Nicio problemă, pentru asta există BB cream. Se întinde la fel de repede ca o cremă și uniformizează nuanța tenului.

Dacă ești o norocoasă cu pielea (aproape) perfectă, poți folosi doar corector. Petele, coșurile ocazionale sau cearcănele se acoperă imediat și nu e nevoie să-ți machiezi toată fața.

Vrei puțină culoare în obraji, dar nu ai un blush? Poți folosi puțin ruj roșu sau roz. Atenție, PUȚIN, da? Doar nu vrei să arăți ca un clovn.

Dacă vrei să încerci ceva mai elaborat, iluminatorul e cea mai bună idee. În doi timpi și trei mișcări, ai iluminat zonele-cheie ale feței.


Un gloss nude face buzele să arate fresh oricând. Nici nu trebuie să-ți bați capul să-l aplici perfect.

Vrei să-și conturezi ochii, dar îți e prea lene să folosești tuș sau creion? Poți face o șmecherie 2 în 1, cu ondulatorul de gene.


Știm cât e de enervant să aștepți să ți se usuce oja de pe unghii. Noroc că s-au inventat spray-urile pentru uscare rapidă!


Păr cu volum? Nimic mai simplu! Prinde-ți părul într-o coadă în vârful capului peste noapte. Dimineața va arăta ca și cum ai venit de la coafor.


N-ai chef să te speli pe păr azi? Trăiască cine-a inventat șampoanele uscate. Pulverizezi la rădăcină și situația e salvată.


Bucle lejere peste noapte? Da, se poate. Răsucește-ți părul într-un coc strâns, iar dimineața, tot ce trebuie să faci e să-i dai drumul.


Cu plăcere! :)