Copiii au nevoie de o mulțime de lucruri de la părinții lor, dar nu doar de chestii materiale, ci şi afective. Iar mamele de băieți au o misiune grea, pentru că străduindu-se să-i facă "bărbați adevărați" uită de lucruri foarte importante de care băieții lor au nevoie de la ele.

11 lucruri pe care orice băiat ar trebui să le învețe de la tatăl lui

Iată 11 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le învețe de la mama lui:

Să fii afectuos nu doare. Un băiat/bărbat trebuie să ştie să şi ofere afecțiune, nu doar să primească. Iar mamele sunt principalele răspunzătoare pentru asta. Un bărbat adevărat nu e "de piatră".

Bărbații dansează, nu doar întreabă o femeie dacă vrea să danseze ca să o ridice de pe scaun şi să-i ia locul. Oricât de bună ar fi gluma :)

Secretele nu sunt doar pentru femei. Şi bărbații pot să le aibă şi să le împărtăşească cu alții. A spune "nu mai zice la nimeni" nu te face mai puțin bărbat.

10 lucruri pe care orice fată ar trebui să le învețe de la tatăl ei

Să fie atent la nevoile femeilor din viața lui. Nu e o ruşine să nu te superi când iubita îți spune "nu în seara asta, pentru că mă doare capul". Şi nici atât să-i oferi o pastilă în loc să stai îmbufnat aşteptând să-i treacă.

Respectul este cel mai important lucru pe care un băiat îl învață de la mama lui. Respectul față de femei, față de alții, față de tot ce îl înconjoară.

Răsfățul e bun în doze potrivite. Dacă îi pupi buba din genunchi când e copil, nu înseamnă că va fi un adult "compromis", ci că a avut o mamă care a ştiut să-l aline.

Plânsul şi teama nu sunt doar pentru femei. Şi bărbații au voie să lăcrimeze sau să le fie frică şi asta nu le ştirbeşte cu nimic din prestanță.

10 întrebări pe care orice fată ar trebui să i le pună mamei

A şti să-ți asumi responsabilitatea pentru orice faci este o virtute pe care orice mamă trebuie să o insufle băiatului ei. Dacă o va face ea în locul lui, s-ar putea ca la un moment dat să aibă o coadă de nepoței nelegitimi în fața uşii.

Să tragă învățăminte din tot ce face, bun sau rău.

nu e "ruşine" să vorbeşti despre sex cu nimeni, nici măcar cu mama. Cu cât va fi mai deschis, cu atât va fi mai fericit. Plus că de-aia unii habar nu au care sunt nevoile unei femei în pat.

Că mama e întotdeauna cel mai mare susținător al lui. Chiar dacă alții îi vor spune că nu e cel mai bun, pentru ea întotdeauna ei se vor fi înşelat.