Trebuie să mergi la o petrecere a burlăcițelor sau să o organizezi? Oh, goodie! Nimic nu e mai fun decât o ultimă ieşire "ca fetele" înainte ca una dintre voi să se mărite. Pe lângă regulile de bază (strângeți bani, rezervați un loc frumos, petreceți ca şi cum ar fi ultima oară), avem pentru voi câteva idei de-a dreptul crazy, iar distracția va fi asigurată!

20 de șmecherii simple pe care orice fată ar trebui să le știe

Câteva chestii de organizare.

Tatuaje temporare identice, ca să fiți sigure că nu vă rătăciți.

Faceți un "bucket list" pentru seara din club. Da! Trebuie să aveți şi o seară în club, că doar n-o să beți ceai şi o să tricotați ;) Feel free să puneți pe ea ce vă trece prin cap. Voi ştiți ce vă "coafează" pe voi şi pe viitoarea mireasă.

Alegeți o temă pentru petrecerea burlăcițelor şi nu uitați de accesoriile "naughty". Nu fiți timide, că stricați toată distracția!

Dacă eşti "capul" comitetului de organizare, nu uita de câte un mic cadou pentru fetele care pun bani împreună cu tine pentru prietena voastră. Fiecare trebuie să rămână cu o amintire. Găsiți voi o idee trăsnită ;)

Încă ceva: o petrecere a burlăcițelor nu e completă fără un desert "naughty". Iar aici aveți liber la improvizație. Ca o sugestie: un tort în formă de ştiți-voi-ce NU dă dovadă decât de lipsă de imaginație ;) Dar voi decideți!

Reguli de conduită:

Destrăbălarea rulz!

Fără poze pe rețelele de socializare!

Ce se întâmplă la petrecerea burlăcițelor, rămâne la petrecerea burăcițelor!

Nimeni nu are voie să se simtă vinovată!

Cel mai important: Nu organizați petrecerea în noaptea dinaintea nunții. Mireasa trebuie să fie în formă!