Toți ne dorim să ne mutăm la mare sau la piscină vara, să ne "prăjim" la soare, să ne bălăcim şi să ne relaxăm. Nu uitați, însă, că nu v-a pregătit nimeni un spațiu privat, aşa că veți întâlni acolo şi alte persoane.

Ca să ştii la ce să te aşepți când mergi la plajă, îți lăsăm aici o listă cu 10 tipuri de oameni pe care o să-i întâlneşti pe acolo. Pe unii e chiar funny să îi observi, de lângă alții poate ar fi mai bine să te muți.

"Albitura"

Această persoană este înarmată cu o mulțime de creme cu factor de protecție şi de loțiuni contra arsurilor, chiar dacă stă toată ziua la umbră; şi reuşeşte să se ardă chiar şi sub umbrelă, când e înnorat.

Eternul playboy

Indiferent cum arată, va sta mereu cu abdomenul încordat şi se va da cu ulei de plajă, ca să îi strălucească pielea. Nu renunță niciodată la ochelarii de soare, iar slipul va fi cât mai mic şi cât mai fix.

Cei care vor să ia tot soarele

Vor să se bronzeze peste tot. Dar peste tot! Aşa că vor adopta uneori poziții de-a dreptul ciudate, fără să le pese de ceea ce le arată celor din jur. Ocazional, bărbații din această categorie s-ar putea să îşi transforme boxerii sau slipul de plajă în ceva ce seamănă cu tanga.

Pițipoanca de plajă

O recunoşti după tocurile înalte cu care se chinuie să meargă prin nisip ca să nu se murdărească pe picioare şi după bijuteriile la care nu vrea cu niciun chip să renuțe. Scanează tot în jur în căutare de "pradă".

Arhitectul de plajă

Construieşte mereu ceva din nisip şi nu e copil. Îl găseşti aproape de apă şi s-ar putea să aibă prin apropiere ceva forme pentru nisip, o găletuşă şi o lopățică.

"Delfinul"

Apa e spațiul său personal şi nu contează pe cine stropeşte sau dă jos. Tot ce vrea este să înoate şi să facă giumbuşlucuri în apă. Să-i arunce cineva o minge sau un peşte...

Instagram-erii

Îi recunoşti după telefonul ataşat mereu de mâini şi cu camera deschisă. S-ar putea să te trezeşti cu unul pe prosopul tău pentru că nu îi interesează decât să găsească unghiul perfect pentru o fotografie bună de pus pe Insta'.

"Rozătoarele" de plajă

Au mereu o plăsuță cu sucuri, chipsuri, alune, semințe, fructe şi toată ziua foşnesc şi ronțăie. Nu toți strâng ambalajele odată ce le-au golit.

Sportivii

Au mereu o minge la ei, iar replica pe care o auzi cel mai des din gura lor este "Scuze! V-am lovit?"

"Educatorii" de plajă

Se organizează în grupuri denumite "familii" şi dinspre cearceaful lor se aude mereu "Nu! Nu pune mâna pe aia! Nu băga aia în gură! Nu mânca nisip! De ce nu ai pălăria pe cap?"