Nu e un secret pentru nimeni că vedetele sunt implicate activ în acţiuni de caritate şi în campanii de binefacere şi awareness. Dar sunt unele lucruri pe care le fac şi care nu au nicio legătură cu goana după imagine.

Uite 10 momente în care superstarurile au făcut lumea un loc mai bun:

Jennifer Lawrence are un bun prieten, Andy, care are sindromul Down. Sunt prieteni din şcoală, au fost vecini, iar Jennifer nu a uitat de el nici după ce a devenit celebr[.

Leonardo DiCaprio este un militant pentru protecţia mediului şi pentru drepturile animalelor. În 1998 a creat of undaţie care îi poartă numele pentru a susţine bunăstarea Pământului şi a vieţuitoarelor sale.

Matt Damon este cofondator al ONG-ului Water.org, care îşi concentrează activitatea pe a ajuta oamenii din toată lumea să aibă acces la apă curată, potabilă şi condiţii de igienă.

Julianne Moore este membru şi susţinător activ al organizaţiei Moms Clean Air Force, care îşi concentrează activitatea pe adoptarea unor legi care să reducă nivelul de poluare a aerului pentru a crea o lume mai bună pentru copiii din întreaga lume. O altă organizaţie pe care o susţine este Everytown for Gun Safety, care luptă împotriva violenţei armate în SUA.

Elton John are o fundaţie care luptă împotriva HIV/SIDA

Taylor Swift este una dintre cele mai generoase vedete când vine vorba de fanii ei. Iar momentul în care a apărut la petrecerea de Crăciun la care se afla cel mai în vârstă fan al ei (96 de ani) şi a cântat pentru el şi familia sa a fost pur şi simplu epic!

Zach Galifianakis, înainte de a fi celebru, obişnuia să îţi spele rufele la un centru unde lucra o femeie pe nume Elisabeth Haist. Când a aflat că femeia a rămas fără casă, el i-a cumpărat un apartament şi i-a plătit toate cheltuielile. Gestul său a fost susţinut şi de Renee Zellweger, care a contribuit la amenajarea apartamentului. Zach o duce pe Elisabeth la toate premierele filmelor sale, iar femeia a inspirat documentarul premiat Queen Mimi.

Britney Spears câştigă bani grei din concerte, vânzări de albume şi drepturi de imagine, dar asta nu înseamnă că totul e pe bani la ea. Ea a ţinut gratuit un curs de dans pentru copii la un studio, iar surpriza de care au avut parte puştii este evidentă dacă te uiţi la feţele lor.

Chris Martin, solistul de la Coldplay şi-a făcut un obicei din a vizita spitalele de copii din fiecare oraş în care ajunge. El stă de vorbă cu pacienţii, le cântă, le oferă cadouri şi încearcă să-i înveselească.

Adele le-a făcut o vizită pompierilor din Grenfell Tower doar pentru a le mulţumi pentru munca şi curajul lor. Le-a dus prăjituri şi ceai şi a povestit cu echipajul, dar au ţinut şi un moment de reculegere pentru cei pieriţi în incendii.