Fetelor, ştim că toate aveţi lucruri despre care nu vreţi să vorbiţi sau pe care nu aţi vrea să le ştie nimeni despre voi. Dar hai să nu ne mai ascundem după deget! Punem pariu că şi voi aţi comis “păcatele” astea cel puţin o dată. Dar nu vă mai simţiţi vinovate! Nu sunteţi singurele şi nu e nicio ruşine!

10 lucruri pe care toţi tipii le fac în secret

Pe bune acum? Poate vreuna dintre voi să spună pe cuvânt de cercetaş că nu a făcut nici măcar o dată vreuna dintre chestiile astea?

Un ghemotoc de hârtie igienică poate servi oricând drept absorbant, la nevoie.

La ginecolog, îţi ascunzi mereu lenjeria intimă sub grămada de haine. Şi nici măcar nu înţelegi de ce!

Când ţi-ai făcut o schimbare de look pe care toţi te-au sfătuit să nu o faci şi îţi dai seama că au avut dreptate.

Ai folosit toaleta bărbaţilor pentru că la femei era coada prea mare.

La coadă la toaletă pur şi simplu nu te poţi abţine să nu te uiţi înăuntru prin crăpătura aia dintre uşă şi perete. Şi ai fost prinsă cel puţin o dată!

OMG! Ce fac femeile ÎN SECRET înainte de o partidă de sex

Ai mai mereu firimituri în sutien.

Te-ai surprins holbându-te la un tip “acolo jos” chiar şi fără să fi avut vreun gând “murdar”. Şi te-au surprins şi alţii, ceea ce a făcut totul mult mai ciudat.

Te-ai dus la coafor să te tunzi şi te-ai răzgândit în ultimul moment. De fapt în primul după ce a început “masacrul”. Şi aşa s-au inventat, probabil, coafurile asimetrice.

Când eşti “pe stop” şi uiţi să-ţi iei tampoanele cu tine când intri la duş, iar apoi trebuie să fii “Wonder Woman” ca să ajungi la ele fără să laşi urme. Nu te mai chinui, poţi să aplici oricând punctul 1.

Te vezi mult mai slabă decât eşti şi de-aia te-ai trezit de “n” ori blocată în haine prea mici la cabina de probă. Nu e rău să ai o părere bună despre tine, atâta timp cât nu rupi nimic din cauza asta 😉