Oamenii reacţionează diferit la nervi, iar la unii e greu să-ţi dai seama când s-au supărat. Dar nu şi în cazul tipelor. Pentru că au ele un stil aparte de a-şi manifesta furia.

7 lucruri pe care să nu le iei niciodată de bune când vin de la o tipă

Astea sunt 10 semne că ai scos-o din sărite şi că e mai bine să-ţi ceri scuze. Cu cât o faci mai repde, cu atât ai şanse mai mari să nu se enerveze şi mai tare şi să te facă să-ţi pară rău cu adevărat.

1. Atitudinea de “n-am nimic”

În primă fază, se va comporta ca şi cum nu e mare lucru. Dar nu înseamnă că dacă spune “n-am nimic” e chiar aşa…

2. Analiza şi interpretarea

Odată ce o femeie supărată va începe să despice firul în patru, zarurile au fost aruncate. Urmează o criză de nervi cum n-ai mai văzut demult.

3. Explozia de furie

Reproşurile şi ameninţările vor curge gârlă. Şi când crezi că s-au terminat, sigur urmează şi valul doi.

4. Victimizarea

Recunoşti uşor etapa, după expresii gen “nu e drept!”, “ce-am făcut să merit asta?”, “nu trebuia să mă aştept la altceva din partea ta”, “nu înţeleg de ce mă miră”. Registrul este inepuizabil…

5. Gătit + mâncat

Specialiştii nu au descifrat însă acest mecanism, dar statistica spune că orice femeie va mânca atunci când este supărată.

6. Runda a doua: redeclanşarea tuturor certurilor pe care le-aţi avut vreodată

Dacă ai fi crezut că mâncarea o va linişti, te-ai înşelat. A fost doar pauza în care s-a gândit ce ar mai putea să spună. Şi sigur a găsit multe.

7. Plânsul

Nervos sau liniştit, este tot o formă de manifestare a nervilor şi una de a-şi face “adversarul” să se simtă vinovat. Şi merge de fiecare dată!

8. Faza pe telefoane

Orice tipă supărată te va pârî la mama/sora/cea mai buna prietenă. Care îi vor cânta în strună, evident! Dar, surpriză!, nu e chiar un lucru rău, pentru că, paradoxal, o va ajuta să se calmeze mai mult decât orice argument i-ai oferit tu în timpul discuţiei.

9. Faza pe telefoane 2

Fie că face ceva sau nu, te va ignora o vreme în timp ce stă cu ochii în telefon. Iar ce se întâmplă în mintea ei în tot timpul ăsta e greu de desluşit.

10. Împăcarea

Totul e bine când se termină cu bine. Până la cearta următoare :))