Se spune că dragostea e oarbă şi cu siguranță nu dă doi bani pe convenții. Şi sunt o mulțime de cupluri celebre care demonstrează treaba asta şi care sunt un exemplu pentru milioane de oameni.

Pentru ei contează doar că împărtăşesc aceleaşi valori şi principii în viață, nu culoarea pielii, religia, naționalitatea, înălțimea sau vârsta.

FOTO: 10 cupluri celebre care și-au făcut tatuaje identice

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au cunoscut în facultate, la Harvard, pe vremea când cofondatorul Facebook nu era nici pe departe atât de bogat şi celebru ca acum.

Doutzen Kroes şi Sunnery James, model Victoria's Secret, respectiv un DJ celebru, sunt dovada clară că contrastele se atrag. Sunt căsătoriți din 2010 şi au doi copii.

John Legend şi Chrissy Teigen nu au avut o poveste de dragoste "flawless, dar au reuşit să depăşească de fiecare dată problemele pe drumul spre armonie. Şi uite aşa au trecut 10 ani şi nu par că se vor despărți vreodată.

Kim Kardashian şi Kanye West sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz şi probabil nu le e chiar uşor să îşi trăiască viața mereu sub lupa presei, a paparazzilor şi a publicului. Dar uite-i că rezistă şi că au deja împreună trei copii.

Josh Holloway şi Yessica Kumala sunt căsătoriți din octombrie 2004. Pe el îl ştii drept James "Sawyer" Ford din "Lost", iar ea este o indoneziancă fără legătură cu lumea showbizului.

Robert De Niro şi Grace Hightower sunt căsătoriți din 1997. S-au cunoscut la un restaurant la care Grace lucra pepost de hostess şi nici măcar nu l-a recunoscut pe celebrul actor când a intrat şi a cerut o masă în local. Ba l-a şi repezit pentru că era de-a dreptul enervant. Iar acum au împreună doi copii.

Woody Allen şi Soon-Yi Previn sunt un cuplu controversat. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Allen avea o relație cu Mia Farrow, care era mama adoptivă a lui Soon-Yi. Iar de acolo lucrurile au luat o întorsătură demnă de Hollywood. Cei doi sunt căsătoriți de peste 20 de ani, dovadă că o diferență de vârstă de 35 de ani nu înseamnă nimic unde e iubire.

Serena Williams şi Alexis Ohanian sunt împreună din mai 2015 şi asta doar datorită faptului că Alexis nu s-a simțit jignit când Serena a încercat să-i dea cu "flit" spunându-i că nu-i place să aibă şobolani prin preajmă. Alexis a ştiut să trateze lucrurile cu umor, ceea ce se pare că a înmuiat-o pe Serena, iar acum cei doi au împreună un copil.