Să fii actor nu înseamnă doar să memorezi nişte replici şi apoi să le rosteşti în fața camerei. Înseamnă şi să fii pregătit să faci schimbări de look destul de dese şi de radicale.

FOTO. Cum s-au schimbat 10 actori celebri de la primul lor rol

Uite 8 staruri de la Hollywood care s-au chinuit să obțină un corp de invidiat şi au reuşit:

Zac Effron a devenit cunoscut pe vremea când era un adolescent cam slăbănog, dar apoi încet-încet s-a transformat într-un mascul adorat de milioane de femei. Probabil mai hot decât a ajuns să arate pentru rolul din Baywatch nu are cum să fie. Dar cine ştie?

Chris Pratt era mai degrabă pufos înainte să joace în "Guardians of the Galaxy" şi "Jurassic World". La look-ul ăsta cu pătrățele cu care îl ştii acum a ajuns în 6 luni şi sperăm să nu revină la forma inițială. Right, ladies?

La look-ul ăsta cu pătrățele cu care îl ştii acum a ajuns în 6 luni şi sperăm să nu revină la forma inițială. Right, ladies? Deşi parcă a cam început...

Paul Rudd nu părea un tip care să se streseze cu aspectul fizic. Dar când a primit rolul Ant-Man a trebuit să ajungă la un corp atletic, aşa că a renunțat la bunătățile pe care nu prea le putea refuza, a lucrat intens la sală timp de un an şi a atins o formă fizică în care sperăm să-l vedem mult timp. Să joci rolul unui super-erou presupune şi nişte sacrificii...

Mark Wahlberg nu a fost niciodată vreun sfrijit, dar pentru rolul de bodybuilder din "Pain & Gain" a trebuit să lucreze intens. Mai ales că a jucat alături de Dwayne "The Rock" Johnson. Mark a pus pe el vreo 18 kilograme, pe care le-a transformat în muşchi cu exerciții intense.

Chris Evans nu era într-o formă fizică prea rea, dar când a primit rolul de Captain America a trebuit să treacă la un nou nivel. Şi a ajuns să arate ca în poza din dreapta. Hot sau ce?

Ryan Reynolds nu arăta prea rău, dar nici prea bine îainte de "Deadpool". A fost nevoie de o dietă şi de exerciții intense ca să arate într-un fel în costumul ăla super-mulat. Şi i-a cam ieşit.

Jake Gyllenhaal era un tip bine şi înainte de "Southpaw", dar pentru rolul de boxer a trebuit să arate impecabil. Şi a reuşit, dar stătea în sală între 3 şi 6 ore. Crazy? Aşa a crezut şi iubita lui de la vremea respectivă, care a pus capăt relației.