Selena Gomez are tot ceea ce își dorește, iar dacă nu are...își cumpără, pentru că are foarte mulți bani și ar fi păcat să îi lipsească vreun lucru.

Selena Gomez nu pare genul de persoană care să dea mulți bani pe lucruri prostești, dar nici nu este. Artista a investit milioane de dolari în lucruri pe care chiar le folosește și dacă sunteți curioși care sunt cele de 20 de lucruri pe care vedeta a cheltui o avere, le aveți chiar aici. 

10. Avioane private. Da, ați văzut bine, la plural. Selena adoră să călătorească, iar atunci când vrea să facă asta, nu zboară cu orice, ci cu avionul ei privat. Ultima data a fpcut asta atunci când a fost în Italia de ziua ei. Cât costă o astfel de călătorie? Între 4000-13.000$ pe oră. 

9. Casa din centrul orașului. Chiar dacă nu are încă 30 de ani, portofoliul imobiliar al Selenei arată foarte bine. Selena a scos din buzunar 2.2 milioane de $ pentru o casă cu două dormitoare, două băi, o bucătarie impresionantă și o sală de sport unde poate să ardă caloriile.

8. Casa din Texas. Selena a descris de multe ori casa din Texas ca fiind casa visurilor ei. Nu este greu de înțeles de ce a zis asta, având în vedere că are 5 dormitoare, 6 băi, 3 șeminee și o pișcină cu apă sărată de lagună, la care se adaugă o sala gigantică de cinema. Pentru tot acest lux Selena a plătit 3.5 milioane $.

7. Un complex din Calabasas. Atunci când ești Selena Gomez, celebritatea vine la pachet cu avantaje premium pe care ți le poți permite. Fosta vedetă Disney și-a cumpărat un complex luxos în Calabasas format din 5 dormitoare, 6 băi, o mini casă pentru oaspeți și un laborator de pizza în aer liber. Pentru asta, conturile Selenei au scăzut cu 3.6 milioane $.

6. Petreceri pe yacht. Cu ocazia zilei ei de naștere, Selena și-a luat prietenele și au mers cu yacht-ul. Pentru o astfel de distractie, Selena a cheltuit 50.000 $, la care a adăugat asigurarea de călătorie, mâncarea, combustibil, salariile personalului și a ajuns la 100.000$.

5. Petrecerea lui The Weeknd. Atunci când forma un cuplu cu The Weeknd, Selena Gomez s-a oferit să plătească întreaga petrecere a iubitului ei, iar acesta nu a refuzat. Pentru asta, Selena a cheltuit 30.000 $. Mai mult, Selena nici nu a luat parte la petrecere deoarece era ocupată cu New York Fashion Week.

4. Ținuta de pe covorul roșu. Selena știe cum să întoarcă capetele pe covorul roșu, așa că a ales să poarte pentru premiera ”Dead don't lie” o rochie creată de Celine și care a costat 15.900 $.

3. Colierul Bvlgari. Selena iubește accesoriile, așa că din  colecția ei nu putea să lipsească prețiosul accesoriu semnat de Bvulgari care costă 9.400 $.

2. O nuntă. Selena Gomez s-a oferit să plătească nunta verișoarei ei. Aceasta a dat 1.100 $ pe rochia de mireasă, 929$/noapte pentru petrecerea burlăcițelor din Mexic, la care se adaugă și costul ținutei ei.

1. Îngrijire personală. Selena a dezvăluit că își începe fiecare dimineașă cu produsele de la Clarisonic în valore de 40$ pe care le aplică cu dispozitivul Clarisonic în valoare de 170$.