Dacă ți-ai găsit sufletul pereche, nu-l lăsa să scape! Pe premisa asta au mers și vedetele atunci când au decis că vârsta este doar un număr și că nu le poate împiedica să se căsătorească.

Nu există rețeta perfectă pentru un mariaj de durată, iar vedete știu asta. Nimeni nu le poate garanta că există acel partener cu care să rezoneze 100%, dar există o vorbă care spune ”nu riști, nu câștigi!”. Ele au riscat și majoritatea s-au ales cu căsnicii fericite și de durată. Dacă ar fi să privească retrospectiv, cu siguranță ar spune că a fost una dintre cele mai bune alegeri și, chiar dacă nu toate căsniciile au rezistat în timp, fiecare a fost o experiență.

Ei sunt cei care au decis că indiferent dacă ai 20 sau 30 de ani, atunci când ți-ai găsit your partner in crime nu trebuie să îl lași să-ți scape.

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică. Mariajul lor nu a durat foarte mult, artista divorțând în 2017 de partenerul care era cu 10 ani mai mare decât ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

Betty Salam. Fata lui Florin Salam și iubitul ei, Cătălin Vișănescu s-au căsătorit în 2018, chiar în anul în care artista a împlinit 18 ani. 

Karmen și Bogdan Căplescu trăiesc o iubire ca-n filme. Cei doi s-au căsătorit atunci când Karmen avea 21 de ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎙KARMEN (@karmen)

Antonia. Actuala iubită a lui Alex Velea avea 22 de ani când i-a spus da lui Vincenzo Castellano. Cei doi au împreună o fetiță, pe Maya, dar mariajul lor s-a încheiat câțiva ani mai târziu.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Cei doi erau foarte tineri când s-au îndrăgostit, iar Andra avea doar 22 de ani atunci când s-a căsătorit cu Măruță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Ariana Grande. Prințesa pop și-a pus pirostiile anul acesta. Ari are aproape 28 de ani și se poate lăuda că i-a spus da sufletului ei pereche, agentul imobiliar Dalton Gomez.

Kim Kardashian este mereu asociată cu Kanye West, dar înainte de acesta, în viața ei au existat mulți bărbați, printre care și Damon Thomas. Cei doi s-au căsătorit când Kim avea 19 ani, dar mariajul nu a rezistat mult timp.

Hailey și Justin Bieber sunt suflete pereche. Modelul nu avea nici 22 de ani atunci când i-a spus da lui Justin și putem spune că sigur vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai rezistente cupluri din industria muzicală. Cei doi au trei copii, iar Beyonce avea doar 26 de ani atunci când s-a căsătorit.

Kevin Jonas a fost cel mai nerăbdător dintre cei patru frați Jonas. Kevin avea 22 de ani atunci când s-a căsătorit cu Danielle.

Sophie Turner nu a mai putut rezista farmecelor lui Joe Jonas și s-a căsătorit cu artistul când avea doar 23 de ani. Acum, cei doi au o fetiță pe nume Willa.

Britney Spears poate spune că a avut unul dintre cele scurte din istorie. Brit s-a căsătorit când avea 22 de ani cu Jason Alexander și au divorțat după 55 de ore.

Angelina Jolie și-a întâlnit primul soț când era pe platourile de filmare de la ”Hackers”. Angie avea 21 de ani atunci când s-a căsătorit cu Jonny Lee Miller.

Olivia Wilde, actuala iubită a lui Harry Styles s-a căsătorit pentru prima dată la 19 ani și, deși mariajul ei nu a rezistat mult timp, actrița a recunoscut ca a maturizat-o.

Victoria Beckham și David erau foarte tineri atunci când au decis că este cazul să își unească destinele. Membra Spice Girls avea 25 de ani când a spus da și încă este fericită ca în prima zi.