Anul 2022 este unul foarte intens pentru multe cupluri de celebrități. Unele vedete au ieșit din relații de lungă durată, în timp ce altele au decis să facă pasul cel mare anul acesta, să spună ”Da” hotărât și să își ducă relația la un alt nivel. Contextul pandemiei le va permite celor care au ales să se căsătorească să o facă foarte discret, departe de ochii curioșilor.  

Cinci cupluri de vedete de peste Ocean au ales să își unească destinele anul acesta. Probabil că și alte cupluri au planuri de nuntă în viitorul apropiat, dar fanii vor afla abia după ce vor face pasul cel mare, așa cum se va întâmpla și în cazul perechilor de îndrăgostiți despre care vorbim.

Britney pare mai liniștită și mai fericită ca niciodată, mai ales că iubitul ei deja i-a dat inelul, semn că relația lor trece deja la un alt nivel. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus ”da” lui Sam Asghari și au postat un videoclip pe Instagram în care le prezintă fanilor inelul. De rochia sa de mireasă se va ocupa buna ei prietena, Donatella Versace. Cele două au mai colaborat și în trecut, așa că nu mare ar fi uimirea să vedem o rochie de milioane, la propriu și la figurat. 

„Magia a început în iulie 2020. Am trecut prin multe împreună, mai ales în această perioadă frenetică. Cumva, într-un an și jumătate, am trecut prin iad amândoi, dar am și râs mai mult decât mi-aș fi putut imagina, vreodată. Mi-a cerut să mă căsătoresc cu el și am acceptat.”, a spus Megan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Surse apropiate de-ale lui Kourtney Kardashian au declarat pentru presa internațională că Travis are de gând să o ducă la altar pe sora lui Kim Kardashian. La cum le știm pe ele, sigur evenimentul va fi unul grandios, cu mulți invitați. Deja știm cum va arăta lista invitaților și, sigur, de acolo nu vor lipsi bunii lor prieteni, Megan Fox și Machine Gun Kelly. 

Kate și-a anunțat logodna anul trecut, în luna septembrie, iar acum, fanii speră că vor știi la timp când va merge spre altar alături de Fujikawa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Potrive unor surse din anturajul celor doi, se pare că fiul Victoriei și al lui David Beckham s-ar fi căsătorit demult cu aleasa inimii lui, dacă nu ar fi fost pandemia care să-i dea planurile peste cap. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham