Se pare că pe rețelele sociale este un trend ca vedetele să îți arate adevăratul lor păr. După Ariana Grande, a venit rândul miliardarei Kylie Jenner să își arate adevărata podoabă capilară.

Da, da, știm că cea mai tânără miliardară a planetei are o colecție impresionantă de peruci. De multe ori fanii au fost curioși să vad cum arată, de fapt, părul lui Kylie, iar aceasta se pare că le-a îndeplinit dorința. Kylie și-a făcut curaj și a renunțat la peruci și le-a arătat fanilor părul natural.

În videoclipul de pe Instagram, Kylie iese de la duș și le arată fanilor look-ul ei natural, alături de descrierea: ”Nu am mai avut părul meu natural atât de lung de când aveam 15 ani”. Fanii au fost uimiți și au încurajat-o să renunțe mai des la peruci și să își afișeze părul natural. 

Recent, Kylie a vândut 51% din acțiunile companiei sale către Coty, fiind vorba de o tranzacție de 600 de milioane de dolari. ”Kylie și echipa ei vor conduce în continuare toate inițiativele creative în ceea ce privește produsele și strategia de comunicare. Simte că este acolo unde trebuie, aici este pasiunea ei din moment ce vrea să își folosească partea creativă pentru a-și dezvolta brand-ul.”, a declarat mama ei, Kris Jenner.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie’s real hair

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on