Hailey Baldwin, actuala doamnă Bieber, este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu se știu prea multe lucruri despre ea, în afară de faptul că este fotomodel și că face parte dintr-o familie de actori.

Hailey Bieber și-a surprins urmăritorii de pe Instagram. Modelul a sărbătorit Ziua Internațională a Fraților și Surorilor, ocazie perfectă pentru a se mândri pe Insta stories cu sora ei, Alaia Baldwin. Fanii lui Hailey au rămas surprinși să afle că aceasta are o soră, având în vedere că soția lui Justin este mereu ca o cutie cu mistere și își ține viața privată departe de ochii curioșilor.

Hailey era cunoscută și înainte de a se căsători cu Justin Bieber. Aceasta împreună cu sora și verișoara ei au avut Hollywood-ul la picioare încă de mici datorită părinților celebri. Alaia Baldwin este cea sora cea mare a lui Hailey și, deși a încercat să nu iasă atât de mult în evidență, se pare că nu i-a prea reușit. Aceasta are un profil de Instagram inspirațional unde postează rețete și idei de travel. Alaia este BFF cu Sailor Brinkley Cook și este căsătorită cu producătorul muzical Andrew Aronow.