Nimeni nu știe ce oferă viitorul. Aaaa, cu excepția unor artiști. Da, ai văzut bine...unii artiști au reușit în unele momente ale vieții să își prezică cu succes viitorul.

Artiștii și-au pus în minte anumite targeturi pe care și-au dorit atât de mult să le atingă, încât le-au împărtășit cu fanii pe rețelele sociale. Nu mare le-a fost mirarea să vadă că anumite postări pe care le făcuseră cu ani în urmă au devenit realitate.

Uite cine se află pe listă!

Demi Lovato a scris în 2010 că una din dorințele ei e ca într-o zi, să cânte imnul național în cadrul Super Bowl. „Într-o zi, o să cânt imnul național la Super Bowl. Într-o ziiii....” Ziua aceea a fost chiar anul ăsta, iar Demi a fost absolut minunată! 

Al șaselea simț al lui Demi se pare că a funcționat și când a postat în 2015 „Într-o zi, o să primesc o nominalizare la premiile Grammy. Nu mă mai joc. Să facem asta!!!” De atunci, a fost nominalizată de două ori. 

Taylor Swift a postat un interviu pe care l-a dat în urmă cu 13 ani, cu o poză din turneul ei Reputation: ”Într-un interviu de acum 13 ani, am spus „Sper că o să am un al doilea album care are la fel de mult succes și că într-o zi, o să fiu cap de afiș și că mereu o să fiu aceeași persoană de la început”

În 2009, Cody Simpson a răspuns unui utilizator de pe Twitter, „Big Miley Fan”. Acum, după mai bine de 10 ani, Cody și artista au avut șans de a forma un cuplu, chiar dacă fericirea nu a durat prea mult.

Ariana Grande a scris în 2010 și 2011 cât de obsedată e de spectacolul Wicked: „Mi-a plăcut la nebunie să văd Wicked din nou...ce producție incredibilă” M-a făcut să-mi dau seama cât de mult îmi doresc s-o interpretez pe Glinda la un moment dat.” După asta, a cântat „The Wizard and I” la a 15-a aniversare NBC, alături de vedetele spectacolului, Idina Menzel și Kristin Chenoweth.