Cu sau fără intenție, sunt foarte multe situațiile în care vedetele s-au îmbrăcat la fel. Printre sutele de exemple se numără Kylie Jenner și Megan Thee Stallion, iar norocul lor că nu au mers la același eveniment!

Kylie Jenner și Megan Thee Stallion lucrează cu cei mai buni stiliști, dar asta nu înseamnă că nu pot da greș sau că nu există situații în care cele două vedete să se afișeze îmbracate la fel. Megan Thee Stallion este mare fan Bottega Veneta, dar nici Kylie Jenner nu se lasă mai prejos. Cele două dive au fost văzute îmbrăcate la fel, iar acum întrebarea este cui i-a stat cel mai bine.

Kylie Jenner și Megan Thee Stallion arată demențial și orice ar pune pe ele, rezultatul este unul wow! Kylie Jenner a optat pentru o salopeta semnată Bottega Veneta atunci când a mers la un eveniment, iar look-ul ei a fost realizat de Lorenzo Posocco, stilistul preferat al multor vedete. La rândul ei, Megan Thee Stallion a purtat rochia la un shooting. Fanilor le este greu să se decidă cine a purtat mai bine rochia, așa că decizia îți aparține!