Nu mai este niciun secret faptul că Rihanna poate oricând să-și găsească sosia la noi în țară. Karmen seamănă izbitor cu diva din Barbados și, unde mai pui că au acelaiași gusturi atunci câdn vine vorba de haine?

Karmen este una dintre norocoasele care și-au revenit miraculos după sarcină. Micuța Rossi crește pe zi ce trece și a moștenit de la mama ei pasiunea pentru makeup și accesorii. Cele două sunt mother and daughter goals și aproape că nu este eveniment la care să nu participe împreună.

Karmen atrage toate privirile acolo unde merge, mai ales că știe cum să își aleagă ținutele, astfel încât să îi pună în valoare trăsăturile. Recent, artista a fost prezentă la un eveniment alături de micuța ei și a optat pentru un compleu din două piese, la care a accesorizat un batic. Look-ul lui Karmen a fost asemănător cu cel purtat de Rihanna în urmă cu câțiva ani pe red carpet.

Speaking of Rihanna, anul acesta diva a devenit miliardară. Artista a vorbit pentru prima dată despre asta într-un interviu acordat celor de la The New York Times. ”Este ciudat, deoarece este greu de acceptat faptul că am ajuns aici, mai ales când știu de unde am pornit. În același timp, mă simt bine să pot inspira băieți și fete care, la fel ca mine, vin din medii modeste, părinți imigranți sau care sunt, la rândul lor imigranți.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎙KARMEN (@karmen)

sursa foto: Pinterest