Fiecare artistă este unică în felul ei, dar, atunci când două sau mai multe vedete poartă ținute asemănătoare, este imposibil să nu faci comparație. Așa s-a întâmplat și acum, când Alina Eremia a postat o serie de fotografii în care poartă o rochie neagră, decupată pe lateral. 

Alina Eremia a sărbătorit doi ani de când a lansat piesa ”De sticlă” și nu putea să lase să treacă momentul fără să îl marcheze într-un fel. Artista a postat pe Instagram câteva fotografii de la filmările videoclipului, iar ținuta pe care a purtat-o atunci le-a atras atenția fanilor. Alina a purtat o rochie neagră, decupată pe lateral și prinsă din loc în loc, despre care unii uitaseră.  

Pe natural. Alina Eremia a purtat un machiaj natural și fanii au confundat-o cu Hailey Bieber. Cât de bine seamănă?

Cu un model asemănător de rochie s-a afișat și Antonia, la un moment dat. În timp ce modelul ales de Alina Eremia este unul cu bretele și decolteu, Antonia a ales o rochie cu mânecă lungă și guler înalt. Decupajul de pe lateral este detaliul comun pe care ambele rochii l-au avut. Antonia a asortat la rochie o pereche de bocanci negri, care se potrivesc perfect cu detaliile metalice de pe lateral. 

Cui i se potrivește mai bine? Te lăsăm pe tine să ne spui!