Alexandra Stan și Kylie Jenner își studiază cu atenție fiecare apariție pe care o au și își accesorizează ținutele până la cel mai mic detaliu. Cele două își doresc să atingă perfecțiunea, iar ținutele lor sunt mereu o sursă de inspirație pentru fani.

Atât Alexandra Stan, cât și Kylie Jenner sunt unele dintre norocoasele care, orice obiect vestimentar ar pune pe ele, le stă foarte bine. Vedetele adoră să jongleze cu diferite stiluri vestimentare, de la cel casual la cel glam și aproape că nu există dată în care să fi dat greș. Și cum moda n-are granițe, nu de puține ori artista noastră a fost matchy-matchy cu starurile din afară.

Alexandra Stan și Kylie Jenner au fost cucerite de un top îndrăzneț, dar, în același timp, cuminte. Vedetele au optat pentru culori diferite, dar ambele au arătat la fel de bine. Alexandra Stan nu este singura artistă de la noi care s-a „asortat” cu Kylie Jenner. Antonia a optat și ea pentru același top care i-a pus în evidență decolteul generos.

Alexandra Stan își spune cel mai bune povestea de viață pe note muzicale. Artista a profitat din plin de perioada de pandemie și a petrecut ore bune în studioul de înregistrări. Alexandra a adunat cele mai bune piese și le-a pus pe toate sub umbrela „Rainbows”, album pe care l-a lansat la finalul lunii aprilie.

„M-a ajutat pandemia să îmi dau seama că prioritățile muzicale s-au schimbat. Să prioritizez piesele de suflet, am căutat chiar melodiile care mi se potrivesc, n-am mai înregistrat toate piesele. În pandemie lumea a avut timp, cam toți producătorii și artiștii au avut timp să compună, să își aleagă piesele”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan este singura artistă din România cu o melodie care depăşeşte pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify. Mega-hitul “Mr. Saxobeat” poate fi inclus, cu uşurință, în viitoarele cărți de muzică din țară, ca fiind prima piesă lansată de un artist român, care reuşeşte această performanță. 

 

Publicată de Kylie Jenner pe Vineri, 30 iulie 2021