Știi momentul acela când te uiți cu sufletul la gură la un serial și ai impresia că l-ai înțeles și că anticipezi următoarea mișcare a personajelor, dar de fapt ești luat total prin surpridere de ce se întâmplă? Ei bine, serialele cu schimbări radicale în scenariu sau la final au un farmec aparte. Chiar dacă pe moment poate te enervezi și ai impresia că nimic nu are sens, după ceva timp îți dai seama că de fapt acela a fost tot farmecul serialului.

Download & play! Netflix a introdus o opțiune care va schimba modul în care te uiți la filme și seriale. Ai încercat-o?

Dacă ești fanul acestui gen de seriale, avem pentru tine câteva recomandări. În cazul în care nu le-ai văzut încă, merită să le dai o șansă. 

Behind her eyes - o producție Netflix apărută recent și adaptată după romanul cu același nume. Este o poveste despre un triunghi amoros, presărată cu detalii SF, vise lucide și boli psihice. Finalul te lasă cu gura căscată și e aproape imposibil de anticipat. 

Westworld - un serial în care tot timpul se întâmplă ceva neașteptat. Ceea ce pornește ca un parc de distracții pentru adulți ajunge să se transforme în coșmarul celor care l-au creat și nu numai. Are trei sezoane și al patrulea a fost anunțat de HBO.

Orphan Black - serialul care i-a adus Tatianei Maslany un premiu Emmy este unul plin de surprize și, chiar dacă sezonul final a fost catalogat drept (puțin) exagerat, merită să îl vezi până la sfârșit!

Scrubs - nu ai cum să faci un serial să dureze nouă sezoane fără să aduci, din când în când, schimbări la care fanii să nu se aștepte, iar producătorii ”Scrubs” au făcut asta magistral. Nu degeaba a fost numit cel mai realist serial medical. 

Game of Thrones - un clasic în privința schimbărilor neașteptate. Aproape că fiecare sezon se termină cu un plot twist care te lasă cu o mulțime de întrebări, iar finalul serialului i-a împărțit în două pe fani. 

Dark - un serial despre călătorii în timp, presărat cu suspans, acțiune și tot felul de schimbări neașteptate. Nimeni nu e lipsit de secrete și nimic nu e ce pare a fi, iar când credeai că ai înțeles acțiunea, îți dai seama că mai urmează ceva.