Inna îmbină utilul cu plăcutul și a plecat din vacanță, direct la filmările pentru un nou videoclip. Artista a zburat din Maldive în Dubai pentru a filma și le-a arătat și fanilor ei câteva imagini din culise. 

Work hard, party harder! Cam așa s-ar rezuma viața Innei din ultimele săptămâni. După ce s-a relaxat în vacanță în Maldive, Inna a mers într-o nouă destinație exotică, dar de data aceasta nu pentru relaxare, ci cu treabă. Inna și-a luat echipa și au plecat să filmeze un nou videoclip în Dubai. Piesa pe care o promovează artista e una dintre cele de pe albumul ”Heartbreaker”, lansat la finalul anului trecut. 

Inna a combinat look-urile îndrăznețe cu senzațiile tari și le-a arătat și fanilor ei de pe Instagram câteva cadre de la filmări. De la plimbări cu mașina prin deșert, până la outfit-uri glam, extrem de îndrăznețe - pe toate le vom medea în următorul videoclip marca Inna. Două fotografii le-au atras atenția în mod deosebit fanilor Innei: una în care poartă un sutien-bijuterie și una în care poartă o rochie sclipitoare, argintie, cu un decolteu amplu. 

Tu care zici că e mai sexy?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)